Louise Jane Sugar (Alan Sugar Daughter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Louise Jane Sugar on kuuluisa julkkislapsi ja tunnetaan paremmin Alan Sugarin tyttären tyttärenä. Hänen isänsä on brittiläinen liikemies, mediapersoona, kirjailija, poliitikko ja poliittinen neuvonantaja. Vuonna 1968 hän perusti kulutuselektroniikkayhtiö Amstradin, josta myöhemmin tuli hänen suurin liiketoimintansa. Vuonna 2007 hän myi jäljellä olevan omistuksensa yrityksestä BSkyB:lle 125 miljoonalla punnalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Louise Jane Sugarin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Louise Jane Sugar Age

Kuinka vanha on Louise Jane Sugar? Hän on syntynyt vuonna 1974. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Lontoossa. Hänen isänsä nimi on Alan Sugar ja äitinsä nimeltä Ann Simons. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Louise Jane Sugar Pituus ja paino

Kuinka pitkä Louise Jane Sugar on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Brittany Brees (Drew Breesin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Louise Jane Sugar Wiki

Louise Jane SugarWiki/Bio
Oikea nimiLouise Jane Sugar
NimimerkkiLouise
Kuuluisa AsAlan Sugarin tytär
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä1974
SyntymäpaikkaEnglanti, Lontoo
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 57 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoMark Baron
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Louise Jane Sugar Aviomies

Kuka on Louise Jane Sugarin aviomies? Hän on naimisissa Mark Baronin kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole.

Louise Jane Sokerin nettoarvo

Kuinka paljon Louise Jane Sugarin nettovarallisuus on? Hän esittää vaimon roolia miehensä kanssa. Lisäksi hänen miehensä on työskennellyt isänsä palveluksessa tämän johtajana Amspropissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Louise Jane Sugar Faktat

  1. Louise Jane Sugarin sukunimet ovat Shirley Sugar ja Daphne Sugar.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä ja Instagramissa.
  3. Hänen isovanhempiensa nimet ovat Nathan Sugar ja Fay Suga.
  4. Tällä hetkellä Louise Jane Sugarin aviomies on työskennellyt isänsä palveluksessa tämän johtajana Amspropissa.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Meg Mathews (Noel Gallagherin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found