Peaches (muusikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Perhe, Faktat

Peaches on punk-laulaja ja elektronisen musiikin tuottaja, joka on itse tuottanut useita radikaaleja albumeja, mukaan lukien The Teaches of Peaches, Impeach My Bush ja I Feel Cream. Hän on osallistunut elokuvien, kuten Lost in Translation ja Mean Girls, sekä televisiosarjojen, kuten True Blood ja The L Word, soundtrackeihin.

Lisäksi osa hänen sanoituksistaan ​​ja esityksistään on hylätty, koska ne ovat mahdollisesti loukkaavia. Suurin osa hänen kappaleistaan ​​on teemana sukupuoli-identiteetti. Esimerkiksi hänen albuminsa "Fatherfucker" kannessa oli parta. Hänen puvunsa ovat usein lumoavia, futuristisia ja outoja, ja ne heijastavat hänen persoonallisuuttaan.

Hänet tunnetaan myös loistokkaasta ja omituisesta tyylitajuistaan, joka työntää sukupuoli-identiteetin rajoja. Peaches on aina kantanut persoonaa, jota tietty ihmisryhmä ihailee. Hän on kuitenkin kohdannut enimmäkseen kritiikkiä rohkeasta ja äänekkäästä monista tabuaiheista.

Peaches poikaystävä

Hän ei ole vielä paljastanut mitään poikaystävästään. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Persikat perhe

Peachesin oikea nimi on Merrill Beth Nisker, 11. marraskuuta 1966 Torontossa, Ontariossa. Hän syntyi juutalaiseen perheeseen. Hänen äitinsä isovanhemmat olivat puolalaisia ​​maahanmuuttajia, jotka asettuivat Kanadaan, kun taas hänen isovanhempansa olivat Ukrainasta.

Koulutuksensa mukaan Peaches suoritti koulunsa yksityisessä juutalaisessa koulussa. Koulussa hänet merkittiin "luokkapelleksi". Hän rakasti ihmisten viihdyttämistä, mutta hänen ympärillään olevat ihmiset pilkkasivat aina hänen kykyjään.

Peaches ura

Urastaan ​​puhuessaan Peaches kuului 1990-luvun alussa folktrioon "Mermaid Cafe". Nimi "Peaches" on peräisin Nina Simonen kappaleesta "Four Women". Peaches valmistui kuuden kappaleen EP:n nimeltä "Lovertits", jonka jälkeen hän muutti Berliiniin, Saksaan. Hänen törkeää seksuaalisuuttaan näytöllä hylättiin, ja "Sony" irtisanoi sopimuksen sen jälkeen, kun hänen suuren budjetin videonsa kappaleeseen "Set It Off" oli julkaistu. Hän esiintyi lyhytelokuvassa "Hideous Man" vuonna 2002.

Lisäksi hän esiintyi dokumentissa "Clash of Cultures" vuonna 2004. Vuonna 2006 Peaches teki mainoskampanjan hylkeiden teurastusta vastaan ​​nimeltä "Fur is Dead". Vuonna 2007 hän teki painetun mainoskampanjan "Vestal"-kelloille, joka oli esillä The Fader -lehdessä. Samana vuonna hän sai "GLAAD Media" -ehdokkuuden teoksesta "Impeach My Bush".

Hän julkaisi viidennen albuminsa "I Feel Cream" Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa vuonna 2009. Hän sai "Vuoden elektroniikkaartisti" -palkinnon 10. vuositapahtumassa vuonna 2010. "Independent Music Awards". Sitten vuonna 2015 , Peaches julkaisi kuudennen studioalbuminsa RUB. Toukokuussa 2016 Peaches esitti kappaleen "Bodyline" kanadalaisen televisiosarjan "Orphan Black" neljännen tuotantokauden jaksossa. 29. huhtikuuta 2017 hän esitti kappaleen "Boys Wanna Be Her" Not the White House Correspondents -illallisella. '

Persikat Nettoarvo

Peachesin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 6 miljoonaa dollaria. Hänen pääasiallinen tulonlähde on laulajaura. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla.

Peaches Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiMerrill Nisker
NimimerkkiPersikat
Ikä51 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

11. marraskuuta 1968
AmmattiLaulaja
KuuluisaPunk-laulaja
SyntymäpaikkaToronto, Kanada
Kansallisuuskanadalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontojuutalainen
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
SyntymämerkkiSkorpioni
Nykyinen asuinpaikkaSaint John, Kanada
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 6 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisarusVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriValkoinen & Pinkki
LempinäyttelijäWill Smith
SuosikkikeittiöMannermainen keittiö
Suosikki merkkiLouis Vuitton, Gucci
Suosikki loma

Kohde

Sveitsi
HarrastuksetTanssi ja ostokset
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Persikat Ikä

Peaches on 53-vuotias ja syntyi Merrill Nisker vuonna 1966 Torontossa, Ontariossa, ja hän kävi yksityistä juutalaista koulua. Nisker oli luokan klovni, joka "ei ollut erityisen älykäs. Olin kiinnostunut luovista esiintymisasioista, mutta se osoittautui minulle vaikeaksi, koska kaikki oli niin jäsenneltyä.

Persikat Faktat

  • Ennen uraa: Ennen musiikkiuransa aloittamista folk-yhtyeen Mermaid Cafen jäsenenä hän opetti teatteria ja musiikkia Toronton Associated Hebrew Schoolsissa.
  • Hänen nimenomaan nimetty kolmas albuminsa nousi Iso-Britannian tanssimusiikkilistan kolmannelle sijalle ja voitti hänelle vuoden 2004 GLAAD Media Award -ehdokkuuden.
  • Hän voitti 2010 Independent Music Award -palkinnon Vuoden elektroniikkaartistiksi.
  • Liittyvä: Hän osallistui poplaulaja Christina Aguileran vuoden 2010 Bionic-albumiin.
  • Paino: Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa.
  • "RUB" valmistettiin Vice Coolerilla Peachesin omistamassa Los Angelesin autotallissa.
  • "Peaches Does Herself" on puolielämäkerrallinen musiikki-/konserttielokuva, joka sisältää joukon Sweet Machine -yhtyeen kappaleita.

Lue myös: August Alsina (Laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found