Gabby Douglas (voimistelija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Gabby Douglas? Hän on amerikkalainen taiteellinen voimistelija. Hänestä tuli ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen nainen, joka voitti voimistelun olympiakultaa vuoden 2012 kisoissa. Hän voitti myös joukkuekilpailut olympialaisissa 2012 ja 2016. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Gabby Douglasin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Gabby Douglas Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gabby Douglas on? Hän seisoo 5 jalkaa 1 korkeana tai 1,57 metrin tai 157 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Gabby Douglasin ikä

Kuinka vanha on Gabby Douglas? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. joulukuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris.

Gabby DouglasWiki/Bio
Oikea nimiGabby Douglas
NimimerkkiGabby
Kuuluisa AsVoimistelija, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä31. joulukuuta 1995
SyntymäpaikkaVirginia Beach, VA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,57 m (5 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Gabby Douglasin ura ja nettoarvo

Mikä on Gabby Douglasin nettovarallisuus? Hän aloitti voimisteluharjoittelun kuuden vuoden iässä. Hän voitti ensimmäisen yleisvoimistelutittelinsä Virginian osavaltion mestaruuskilpailuissa kahdeksanvuotiaana. Hän esitteli Alicia Keysin vuoden 2012 MTV Video Music Awards -gaalassa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Gabby Douglasista

  1. Perhe ja varhainen elämä: Hänen isänsä nimi on Timothy Douglas ja äidin nimi Natalie Hawkins Virginia Beachissä yhdessä kolmen sisaruksen kanssa, mukaan lukien Arielle-niminen vanhempi sisar.
  2. Douglas on ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen, joka on tullut olympiavoittajaksi.
  3. Douglas on kristitty; hän sanoi: "Minä uskon Jumalaan. Hän on menestykseni salaisuus. Hän antaa ihmisille lahjakkuutta”, ja ”… Rakastan kertoa uskostani. Jumala on antanut minulle tämän hämmästyttävän Jumalan antaman kyvyn, joten menen ulos ja ylistän Hänen nimeään."
  4. Douglas oli ehdokas Laureus World Sports Award -palkinnon saajaksi Vuoden läpimurto.
  5. Douglas sijoittui seitsemänneksi epätasaisten baarien tapahtuman finaalissa.
  6. Vuoden 2015 taiteellisen voimistelun maailmanmestaruuskilpailuissa Glasgow'ssa, Skotlannissa, Douglas jakoi USA:n voittaman kultamitalin.
  7. Hän on ensimmäinen yleiskilpailun mestari, joka epäonnistui henkilökohtaisessa kilpailussa sen jälkeen, kun naisten voimistelu lisättiin olympialaisiin vuonna 1952.
  8. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  10. Sininen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: JonTron (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit