NLE Choppa (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

NLE Choppa eli Bryson Lashun Potts on amerikkalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä. Hän nosti mainetta tammikuun 2019 läpimurtosinglellään "Shotta Flow", jonka RIAA myönsi platinaksi. Lisäksi hänellä on valtava määrä tilaajia YouTube-kanavallaan. Itse asiassa hänellä on tili myös Spotifyssa. Viritä elämäkerta!

NLE Choppa Ikä, pituus ja paino

Tällä hetkellä NLE Choppan ikä on 17 vuotta. Komean mustasilmäisen blondin on arvioitu olevan 6 jalkaa 1 tuumaa pitkä. NLE Choppan korkeus on jokaisen naisen suussa. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa.

NLE Choppa -tyttöystävä

Henkilökohtaisesta elämästä ja tyttöystävästä NLE Choppa ei seurustele kenenkään kanssa ja nauttii tällä hetkellä sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

NLE Choppa Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiBryson Potts
NimimerkkiNLE Choppa,

Baby Mexico, YNR Choppa, Top Shotta, Menace, Dennis

Ikä17 vuotta vanha
Syntynyt1. marraskuuta 2002
AmmattiRäppäri, laulaja, lauluntekijä
KuuluisaHänen singlensä "Shotta Flow"
SyntymäpaikkaMemphis, Tennessee (Yhdysvallat)
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysMonirotuinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacKauris
Nykyinen asuinpaikkaMemphis, Tennessee (USA)
sinkkuja1. No Chorus Pt 3

2. Shotta Flow

3. Ei rakkauslaulua

4. Redrum

5. Shotta Flow 2

Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 6' 1"

Senttimetrit: 186 cm

Mittarit: 1,86 m

PainoPaino: 75 kg

Paunaa: 165 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

42-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko14 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Tyttöystävä/treffitEi mitään
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysHigh School Pass Out
YliopistoEi tunnettu
KouluCordovan lukio
Suosikki
SuosikkiväriSininen
Suosikkikeittiöitalialainen & thaimaalainen
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMusiikki, matkustaminen ja kuntoilu salilla
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 7 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

NLE Choppa Bio & Family

NLE Choppa oikea nimi on Bryson Lashun Potts syntyi vuonna 2002 Memphisissä, Tennesseessä (USA). Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu monirotuiseen etniseen alkuperään. Hänellä on jamaikalainen äiti ja afroamerikkalainen isä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan NLE osallistui Cordova High Schooliin, jossa hän pelasi koripalloa. Tämän lisäksi hän rakastaa koripallon pelaamista ja harjoitteli myös karatea.

NLE Choppa Net Worth

NLE Choppa -esityksiä arvostetaan ja rakastetaan Amerikassa ja kaikkialla maailmassa, koska ne ovat monien suosittujen kappaleiden tärkeä laulaja. Laulajilla arvioidaan siis olevan korkeampi palkka kuin tavallisilla laulajilla ja lauluntekijöillä. NLE Choppa on esiintynyt monissa kappalevideoissa, jotka ovat vaikuttaneet hänen nykyiseen nettovarallisuuteensa, jonka oletetaan olevan 7 miljoonaa dollaria. Siitä huolimatta hän on onnistunut pitämään varsinaiset talousasiakirjansa yleisöltä. NLE Choppa on yksi niistä laulajista, joita sinun pitäisi kuunnella. Hän on hyvä siinä, mitä hän tekee, ja vaikka NLE Choppa on pysynyt poissa sosiaalisen median alustoista, hänen perintönsä laulusuorituksessa pitää ihmiset kiinni paikoilleen aina, kun hän on esittänyt kappaleen.

NLE Choppa -ura

Urastaan ​​puhuen, siitä lähtien kun hän alkoi ilmaista kiinnostusta rap-musiikkiin, hänen äitinsä ja NLE Choppan manageri ovat johtaneet häntä. Vuonna 2018 hän julkaisi ensimmäisen kappaleensa "No Love Anthem" nimellä YNR Choppa. Myöhemmin, heinäkuun 22. päivänä, hän julkaisi debyyttisekoituksensa "No Love the Takeover". Hän esiintyi myös "No Chorus Pt. 3”, hänen Shotta Fam -kollektiivinsa cypher-tyylinen kappale. Saatuaan valtavan fanin, viikkoa myöhemmin hän julkaisi sinkkunsa "Shotta Flow". Video keräsi 10 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Itse asiassa kappale pääsi Billboard Hot 100 -listalle toukokuussa 2019. Myöhemmin se nousi sijalle 36. Choppa julkaisi uuden singlen "Blocc Is Hot", jonka tuotti ATL Jacob. Se tehtiin kunnianosoituksena hänen lapsuuden suosikkiräppärilleen Lil Waynelle. Sitten joulukuun lopussa 2019 hän julkaisi debyyttinäytelmänsä Cottonwood.

Maaliskuun 19. päivänä hän julkaisi albumin johtavan singlen "Walk Em Down" Roddy Ricchin kanssa. 12. kesäkuuta 2020 hän julkaisi "Shotta Flow 5", joka on viides jatko-osa hänen vuoden 2019 singlelleen "Shotta Flow". Lisäksi hänen debyyttistudioalbuminsa on määrä julkaista vuonna 2020. Lisäksi hänen musiikkityyliinsä kuuluu "animoitua laulua" ja energistä räppiä. Hänen soundiaan on myös kuvattu "melodiseksi", vaikkakin "raskaaksi osuvaksi". Jessica McKinney Complex-lehdestä kertoi, että hänellä on yleensä "villi ja riehakas" esitys säkeissään.

NLE Choppa Faktat

  • Bio & Wiki: 14-vuotiaana hän aloitti freestylingin ystäviensä kanssa ja alkoi suhtautua musiikkiin vakavasti 15-vuotiaana.
  • Määrittämättömän ajan NLE Choppa palveli nuorten pidätyskeskuksessa.
  • Hän ei ole koskaan paljastanut, mistä hänet pidätettiin, mutta hän väitti, että hänen pidätysaikansa motivoi häntä kääntämään elämänsä.
  • YouTube-sarjansa "The Rise of NLE Choppa" jaksossa hän sanoi, että pidätys auttoi häntä paljon ja oli "silmien avaaja".
  • Hänen nimensä NLE's tarkoittaa täydellistä "No Love Entertainment" -muotoa.
  • Tällä hetkellä hän on erittäin kiireinen uusissa tulevissa projekteissa.
  • Hän on myös tatuointien ystävä.
  • Hän on merkinnyt vartaloonsa useita tatuointeja.

Lue myös: Benicio Bryant (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found