Tom Felton (näyttelijä) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tom Felton on kuuluisa englantilainen näyttelijä ja muusikko. Hän mainostettiin tähdeksi roolistaan ​​Draco Malfoyna Harry Potter -elokuvassa. Hänen esityksensä elokuvissa Harry Potter ja puoliverinen prinssi sekä Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 voittivat hänelle kaksi peräkkäistä MTV Movie Awards -palkintoa parhaasta konnasta vuosina 2010 ja 2011. Tämän lisäksi hän on elokuvauransa aikana näytellyt rooleja Full-sarjassa. Ympyrä, Murha ensisilmäyksellä ja toisella silmäyksellä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tom Feltonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Tom Felton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Tom Felton on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 138 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Tom Feltonin ikä

Kuinka vanha on Tom Felton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. syyskuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Epsomissa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tom Feltonin tyttöystävä

Kuka on Tom Feltonin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä deittailuelämästään. Lisäksi hän seurusteli aiemman seurusteluhistoriansa mukaisesti näyttelijä Phoebe Tonkinin kanssa vuosina 2006–2008. Hän on myös seurustellut Jade Olivian eli Jade Gordonin kanssa.

Lue myös: Keith Powers (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Tom Felton Wikipedia

Tom FeltonWiki/Bio
Oikea nimiThomas Andrew Felton
NimimerkkiTom Felton
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä22. syyskuuta 1987
SyntymäpaikkaEpsom, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 63 kg (138 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 25 miljoonaa dollaria (USD)

Tom Feltonin nettoarvo

Mikä on Tom Feltonin nettovarallisuus? Hän alkoi toimia mainoksissa yhtiöille, kuten Commercial Union. Syksyllä 2001 Felton oli tullut kansainvälisesti tunnetuksi Draco Malfoyn esittämisestä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 25 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Noah Centineo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Etnisyys, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tom Feltonin ura

Tom Felton esiintyi kaikissa Harry Potter -elokuvissa. Ennen kuin hän pääsi Malfoyn rooliin, Felton oli koe-esiintymässä Harry Potterin ja Ron Weasleyn roolissa. Heinäkuussa 2007 Felton vieraili lastensairaalassa Denverissä, Coloradossa, Harry Potter and the Order of the Phoenixin hyväntekeväisyystapahtumassa. Hänet valittiin sarjaan Logan Maine säännöllisesti YouTube-scifi-sarjassa Origin.

Tom Felton Faktat

  1. Tom Felton esiintyi CSI Julian Albertina / Doctor Alchemynä The Flash -sarjan kolmannella tuotantokaudella.
  2. Hän oli suhteessa stunt-assistentti Jade Olivia Gordoniin vuonna 2018.
  3. Vuonna 2010 Felton julkaisi alkuperäisen kappaleensa "Hawaii" Six String Productionsilla.
  4. Hänellä on kolme vanhempaa veljeä: Ashley, Jonathan ja Chris.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Gaten Matarazzo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found