Marshmello (DJ) Kasvot, Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Christopher Comstock tunnetaan paremmin nimellä Marshmello. Hän on amerikkalainen elektronisen musiikin tuottaja ja DJ. Hän on laajalti suosittu julkaissut remixejä amerikkalaisen DJ-duo Jack Ü:n ja venäläis-saksalaisen DJ Zeddin kappaleista. Itse asiassa hänen kappaleensa esiintyi Billboard Hot 100 -listan Top 30 -listalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu Marshmellon Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, perheeseen, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä!

Marshmello Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Marshmello on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Marshmello-kasvot

Marshmellon kasvot: Toistaiseksi hän ei ole paljastanut kasvojaan faneilleen ja seuraajilleen. Muiden naamioituneiden DJ:iden, kuten Deadmau5:n ja Daft Punkin, inspiroima Marshmello esiintyy yllään koko päätä peittävässä valkoisessa ämpäri. Marshmello käyttää mukautettua kypärää julkisiin esiintymisiin. Hänen henkilöllisyytensä ei ollut alun perin tiedossa, mutta Forbes vahvisti sen olevan Chris Comstock huhtikuussa 2017 vetoamalla sellaisiin tapahtumiin, kuten Skrillexin haastattelussa Marshmello mainitsemalla "Chris", Shalizin johtosuhteeseen sekä vastaaviin tatuointeihin ja syntymäpäivään.

Marshmello Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Marshmello? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. toukokuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen koko nimensä on Chris Comstock. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Ty Dolla Sign (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Christopher ComstockWiki/Bio
Oikea nimiChristopher Comstock
NimimerkkiMarshmello
Kuuluisa AsDJ
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä19. toukokuuta 1992
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
TyttöystäväKelsey Calemine
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Marshmello tyttöystävä

Kuka on Marshmellon tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Kelsey Calemineen. Hän on Instagram-tähti. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Quando Rondo (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Marshmello Net Worth

Mikä on Marshmellon nettoarvo? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Marshmello julkaisi ensimmäisen alkuperäisen kappaleensa ”Wavez” SoundCloud-sivulleen vuoden 2015 alkukuukausina. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Marshmello Faktat

  1. Marshmello on yhdessä Fortnite-pelaajan Tyler “Ninja” Blevinsin kanssa voittanut miljoonan dollarin palkintorahat Epicin E3 Celebrity Pro Am -hyväntekeväisyysturnauksesta.
  2. Hän tuki #FindYourFido -kampanjaa.
  3. Hän julkaisi yhteistyön brittiläisen laulajan Anne-Marien kanssa nimeltä "Friends".
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  5. Hän on saavuttanut mainetta remiksoimalla tunnettujen artistien, kuten Zedd ja Jack U, kappaleita.

Lue myös: Candy Ken (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Seksuaalisuus, Faktat

Uusimmat viestit