KittyPlays (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

KittyPlays on kanadalaisen internetjulkkiksen Kristen Michaelan salanimi. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. KittyPlays suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta hänet nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten "Call of Duty", "League of Legends" ja "Fortnite". Lisäksi hän isännöi ja tuottaa omaa Playtime-ohjelmaa Kitty Playsin kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu KittyPlaysin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

KittyPlays Pituus & Paino

Kuinka pitkä KittyPlays on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

KittyPlays Mitat

Mitkä ovat KittyPlaysin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-39 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

KittyPlays Ikä

Kuinka vanha KittyPlays on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. helmikuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli nimeltä Graham. Hänellä on tanskandoggi nimeltä Yuri. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

KittyPlays-ikäinen

Lue myös: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

KittyPlays Wiki

KittyPlaysWiki/Bio
Oikea nimiKristen Michaela
NimimerkkiKittyPlays
Kuuluisa AsTwitch Star, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä16. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKanada
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

KittyPlays Boyfriend

Kuka on KittyPlaysin poikaystävä? Kuuma ja upea Twitch-tähti KittyPlays on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

KittyPlays-poikaystävä

Lue myös: Igumdrop (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kitty Pelaa Net Worthia

Kuinka paljon KittyPlaysin nettoarvo on? KittyPlays tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hän ansaitsee myös satoja dollareita YouTube-kanavansa kautta. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

KittyPlays Faktat

  1. KittyPlays opiskeli yliopistossa Kanadassa ja suunnitteli ryhtyvänsä kirurgiksi ennen kuin vaihtoi tutkinnon liiketoiminnaksi.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän aloitti Twitch-kanavansa vuonna 2013.
  4. Hän on kerännyt yli 600 000 tilaajaa ja 52 miljoonaa katselukertaa YouTube-kanavallaan.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Carabeanz (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found