Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Barron Trump? Hän on amerikkalainen poliitikko Celeb. Hän on Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin nuorin poika. Hänen äitinsä on Donaldin kolmas vaimo Melania Trump. Hän esiintyi kampanjamielenosoituksessa Etelä-Carolinassa ja oli läsnä isänsä RNC:n hyväksymispuheessa, presidentin voittopuheessa ja virkaanastujaisseremoniassa tammikuussa 2017 ja joissakin myöhemmissä tapahtumissa. Kuuntele bioa ja tiedä lisää Barron Trumpin pituudesta, painosta, iästä, perheestä, isästä, äidistä, sisaruksista ja monista muista hänestä faktoista.

Barron Trump Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Barron Trump? Hän seisoo 5 jalan 11 korkeudella tai 180 metrin tai 1,80 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Lisäksi hänellä on vaaleat hiukset ja pähkinänruskeat silmät.

Barron TrumpWiki/Bio
Oikea nimiBarron Trump
NimimerkkiBarron
Kuuluisa AsJulkkis lapsi
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. maaliskuuta 2006
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
ÄitiMelania Trump
IsäDonald Trump
SisaruksetDon Jr., Ivanka ja Eric Trump Ivana Trumpin kanssa; Tiffany Trump Marla Maplesin kanssa
NettovarallisuusNA

Barron Trumpin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Barron Trump? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. maaliskuuta 2006. Hän on 14-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on isänsä puolelta saksalaista ja skotlantilaista syntyperää ja äitinsä puolelta slovenialaista syntyperää. Hänen äitinsä nimi on Melania Trump. Hän on entinen malli, joka esiintyi Voguen kannessa ja esiintyi myös vuoden 2000 SI-uimapukunumerossa. Hänestä tuli Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, kun hänen miehensä Donald Trump astui virkaan vuonna 2017. Hänen isänsä nimi on Donald Trump. Hän on Yhdysvaltain 45. presidentti, hän teki ensimmäisen jälkensä menestyvänä liikemiehenä ja hänestä tuli merkittävä kiinteistökehittäjä. Hän perusti The Trump Organizationin ja johti suositun tosi-tv-sarjan The Apprentice. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhemmat velipuolet, nimeltään Donald Jr. ja Eric, sekä kaksi vanhempaa puolisiskoa nimeltä Ivanka ja Tiffany. Koulutukseltaan hän käy yläasteella.

Barron Trumpin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Barron Trumpin nettovarallisuus on? Lapsena hän asui omassa kerroksessaan Trumpin asunnossa Manhattanin Trump Towerissa. Hän pelaa golfia isänsä kanssa. Hän puhuu sloveniaa ja ranskaa. Sinä päivänä, kun hänen isänsä vihittiin käyttöön, hänet nähtiin leikkimässä kurkistamassa Ivanka Trumpin nuorimman pojan Theodoren kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa ei ole julkisesti tiedossa.

Barron Trumpin koulutus

Hän osallistui Columbia Grammar & Preparatory Schooliin Manhattanilla. Englannin lisäksi Barron puhuu sujuvasti sloveenia. Varhaislapsuudessaan Barron esiintyi useita televisio-esiintymisiä, mukaan lukien The Apprentice ja 16. toukokuuta 2006, Oprah Winfrey Show -jakso vain kahden kuukauden ikäisenä. Barron ei muuttanut heti Valkoiseen taloon, kun hänen isänsä tuli presidentiksi, vaan pysyi Trump Towerissa äitinsä kanssa lukuvuoden 2016–2017 loppuun saakka. Melania ja Barron muuttivat Valkoiseen taloon 11. kesäkuuta 2017. Hän käy nyt St. Andrew's Episcopal Schoolissa Potomacissa, Marylandissa.

Faktoja Barron Trumpista

  1. Hänellä on viisi sisarusta nimeltä Don Jr., Ivanka ja Eric Trump Ivana Trumpin kanssa. Tiffany Trump Marla Maplesin kanssa; ja Barron Trump ensimmäisen lady Melania Trumpin kanssa.
  2. Donald Jr., Ivanka ja Eric ovat Trumpin kolme vanhinta lasta ensimmäisestä avioliitostaan ​​Ivana Trumpin kanssa.
  3. Barron William Trump on Donald Trumpin nuorin lapsi ja hänen ainoa lapsensa Melania Trumpin kanssa.
  4. Barronin tiedetään olevan jalkapallofani.
  5. Hän esiintyi Arsenal FC:ssä. pelipaidan ja tapasi D.C. Unitedin pelaajia Valkoisen talon Easter Egg Rollissa huhtikuussa 2017.
  6. Syyskuussa 2017 hänet valittiin U-12-joukkueeseen D.C. Unitedin kehitysakatemiassa kaudeksi 2017–2018.
  7. Helmikuusta 2019 lähtien Barron pelaa Arlington Soccer Associationissa.
  8. Toukokuussa 2006 Barron Trump kastettiin Episcopal Church of Bethesda-by-the-Sea -kirkossa Palm Beachissä, Floridassa.
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit