Emma Chamberlain (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Kuka on Emma Chamberlain? Michael ja Sophia Chamberlain syntyi San Brunossa Kaliforniassa. Hän on kuuluisa Lifestyle-vloggaaja, jonka omalla YouTube-kanavalla on yli miljoona tilaajaa vlogien, lookbookien, tee-se-itse, haulojen ja muiden kautta. Vuonna 2019 Time Magazine sisällytti hänet TIME 100 Next -listalleen ja Internetin 25 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle ja kirjoitti, että "Chamberlain oli edelläkävijä vloggaamiseen, joka järkytti YouTuben epävirallista tyyliopasta." Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Emma Chamberlainin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä!

Emma Chamberlain Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Emma Chamberlain? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Emma Chamberlain Ikä

Kuinka vanha on Emma Chamberlain? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. toukokuuta 2001. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi San Brunossa, Kaliforniassa.

Emma ChamberlainWiki/Bio
Oikea nimiEmma Chamberlain
NimimerkkiEmma
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä22. toukokuuta 2001
SyntymäpaikkaSan Bruno, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Emma Chamberlainin ura ja nettoarvo

Mikä on Emma Chamberlainin nettovarallisuus? Chamberlain latasi ensimmäisen videon YouTube-kanavalleen 2. kesäkuuta 2017. Vuonna 2019 hän julkaisi podcastin, Stupid Genius, joka saavutti no. 1 50 maassa. Myöhemmin hän muutti podcastinsa nimellä Anything Goes. Hän lanseerasi myös oman kahvibrändin, Chamberlain Coffeen, samana vuonna. Hän esitteli Ethan ja Grayson Dolania vuoden 2019 YouTube-videossa nimeltä "HIGHSCHOOL DROPOUTS TAKE FINALS". Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Emma Chamberlainista

 1. Perhe: Hänen isänsä Michael Chamberlain on öljymaalari.
 2. Hänellä on myös sisaruksia.
 3. Hän julkaisi videoita lähes päivittäin kesällä 2017.
 4. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa.
 5. Hän on ainoa lapsi.
 6. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan viisivuotias.
 7. Koulutukseltaan hän kävi Central Middle Schoolissa San Carlosissa Kaliforniassa ja Notre Damen lukiossa Belmontissa.
 8. Hän osallistui Pariisin muotiviikolle maaliskuussa 2019.
 9. Chamberlain on yhteydessä Make-A-Wish Foundationiin.
 10. COVID-19-pandemian aikana Chamberlain oli yksi sisällöntuottajista, jotka osallistuivat YouTuben "Stay Home #WithMe" PSA-kampanjaan.
 11. Hänet oli ehdolla neljään vuoden 2018 Streamy-palkintoon, eniten naispuolisista sisällöntuottajista: Vuoden luoja, editointi, ensimmäinen henkilö ja Breakout Creator -palkinto.
 12. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
 13. Joulukuussa 2017 hän teki ensimmäisen yhteistyönsä vakiintuneen YouTuberin kanssa, kun hän esiintyi 90 minuutin haastattelussa Cody Ko:n podcast-kanavalla Insanely Chill.
 14. Chamberlain on yhteydessä Make-A-Wish Foundationiin.
 15. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä ja omistaa myös lemmikin.

Lue myös: Abby Roberts (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit