Neels Visser (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Neels Visser? Hän on amerikkalainen malli, YouTuber ja pyrkivä DJ. Mallina hän pitää paljon huolta kasvoistaan ​​ja ihostaan. Hän haluaa roiskuttaa kasvonsa lämpimällä vedellä ennen parranajoa yöllä. "Minulle sattuu paljon vähemmän, jos ajelen parranajon illalla ja menen sitten nukkumaan kasvoni toipumassa ja lepäämässä", hän sanoo. "Verrattuna, jos teen sen seuraavana aamuna, kasvoni kutiavat ja punastuvat." Hänellä on omistautunut iltainen ihonhoitorutiini. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Neels Visserin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Neels Visser Pituus & Paino

Kuinka pitkä Neels Visser on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Neels Visser Ikä

Kuinka vanha on Neels Visser? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. syyskuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Phoenixissa, AZ. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Neels VisserWiki/Bio
Oikea nimiNeels Visser
NimimerkkiNeels
Kuuluisa Asmalli, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä26. syyskuuta 1998
SyntymäpaikkaPhoenix, AZ
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-33-37 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Neels Visserin tyttöystävä

Kuka on Neels Visserin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Cindy Kimberlyllä.

Hänen tyttöystävänsä Cindy twiittasi: ”Minä ja Neels jaoimme niin monia upeita muistoja kuluneelta vuodelta, mutta valitettavasti joskus asiat päättyvät eivätkä välttämättä ole kenenkään vika. Ei ollut suurta taistelua tai syytä valita puolia. Tulen aina rakastamaan Neelsiä ja arvostan aina yhteisiä hetkiä ja jatkan hänen tukemista ja rakastamista [yksityisenä]. Olemme jakaneet rakkautemme kanssasi, joten näyttää reilulta jakaa tämä myös kanssasi."

Neels Visser Net Worth

Mikä on Neels Visserin nettovarallisuus? Hänen malliuransa on hänen ensisijainen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Neels Visserin ura

Hän on yksi YouTuben näkyvimmistä malleista. Kanavansa alla hän jakaa kampausvinkkejä, tuotearvosteluja ja reaktioita ihmisille, jotka värjäävät ja leikkaavat hiuksiaan kotona.

Faktaa Neels Visseristä

  1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän oli hyvin kapinallinen teini.
  3. Neels Visserin vinkki hyville hiuksille: Hyvä shampoo on erittäin tärkeä - jotain, joka sopii hiustyyppiisi. Toinen hieno asia hiusten työkalupakkissa on öljy, koska useimmilla ihmisillä on kuivat latvat. Myös loistava lämpösuoja, jos olet muotoilussa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Daphne Joy (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Suhde, Poika, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Paino, Faktat

Uusimmat viestit