Jhené Aiko (Laulaja) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jhené Aiko on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka kotipaikka on Los Angeles, Kalifornia. Hän mainostettiin laulajana amerikkalaisen R&B-yhtyeen B2K:ssa ja julkaisi hittikappaleita, kuten "The Worst" ja "Sail Out". Vuonna 2018 hän julkaisi ensimmäisen runokokoelmansa nimeltä 2Fish. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jhené Aikon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, aviomiehestä, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jhené Aiko Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jhené Aiko? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 120 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja mustat hiukset. Hän myös rakastaa värjäämään hiuksiaan erilaisilla kohoväreillä. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Jhené Aiko Ikä

Kuinka vanha on Jhené Aiko? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. maaliskuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä on espanjalaista, dominikaanista ja japanilaista syntyperää ja hänen isänsä on syntyperää intiaani, afroamerikkalainen ja saksalais-amerikkalainen. Aikolla on juutalainen syntyperä isänsä kautta. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa on R&B-laulaja Mila J. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jhené Aiko poikaystävä

Kuka on Jhené Aikon poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Big Seaniin lokakuussa 2016. Aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli musiikkituottaja Oladipo Omishoren eli Dot da Geniuksen kanssa vuodesta 2014 vuoteen 2017. Hänellä on tytär nimeltä Namiko Love yhdessä Oladipo Omishoren kanssa.

Lue myös: YNW Melly (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Maksut, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jhené AikoWiki/Bio
Oikea nimiJhené Aiko Efuru Chilombo
NimimerkkiJhené Aiko
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä16. maaliskuuta 1988
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 54 kg (120 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväIso Sean
Aviomies/puolisoOladipo Omishore aka

Dot da Genius (eronnut)

LapsetTytär: Namiko Love
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jhené Aiko Net Worth

Mikä on Jhené Aikon nettovarallisuus? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Lisäksi hän oli myös ehdolla kolmeen Grammy-palkintoon 57. vuosittaisessa Grammy-gaalassa vuonna 2015. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Lue myös: B Simone (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jhené Aiko Ura

Aiko aloitti musiikillisen uransa laulamalla useissa B2K-sarjoissa. Kun hän aloitti uransa, hänet pidettiin Lil' Fizzin serkkuna, vaikka he eivät olleetkaan sukulaisia. Hän lauloi vierailevana laulajana Pandemoniumissa! kappale "Tease". Aikon kolmas studioalbumi Chilombo julkaistiin maaliskuussa 2020.

Jhené Aiko Faktat

  1. Jhenéllä on myös kappaleita, jotka ovat mukana Barbershopin soundtrackeissa.
  2. Aiko esiintyi myös lukuisissa musiikkivideoissa, mukaan lukien O'Ryanin debyyttivideossa "Take It Slow".
  3. Hän otti laulutunteja Culver Cityssä, Kaliforniassa, mutta lopetti, kun hän tuli odottamatta raskaaksi.
  4. 20-vuotiaana hän synnytti tyttövauvan, jonka nimi oli Namiko Love Browner.
  5. Hän kutsuu kotialuettaan "Slauson Heightsiksi".
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Nuori Lyric Wikipedia, ikä, pituus, paino, poikaystävä: 15 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found