Gigi Santo Pietro (Vanna White Daughter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Gigi Santo Pietro tunnetaan George Santo Pietron tyttärenä. Hän on amerikkalainen kiinteistökehittäjä, hotellipitäjä ja kamerateknikko, joka tuli tunnetuksi mentyään naimisiin tv-persoonallisuuden Vanna Whiten kanssa. Vaikka hänen vanhempansa erosivat monta vuotta sitten, Gigi on edelleen hyvissä suhteissa heidän molempien kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Gigi Santo Pietron Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, isästä, äidistä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Gigi Santo Pietro Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Gigi Santo Pietro? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-25-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Gigi Santo Pietron aika

Kuinka vanha on Gigi Santo Pietro? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. heinäkuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Gigi Santo Pietro Wiki

Gigi Santo PietroWiki/Bio
Oikea nimiGigi Santo Pietro
NimimerkkiGigi
Kuuluisa AsGeorge Santon tytär

Pietro ja Vanna White

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä1 päivänä heinäkuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 36-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
IsäGeorge Santo Pietro
ÄitiVanna Valkoinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 71 miljoonaa dollaria (yhteensä)

Gigi Santo Pietro isä

Gigi Santo Pietron isän nimi on George Santo Pietro. Hän on amerikkalainen ravintolan omistaja. George meni naimisiin Vanna Whiten kanssa joulukuussa 1990.

Gigi Santo Pietro äiti

Gigi Santo Pietron äidinnimi on Vanna White. White tuli raskaaksi ensimmäisen kerran syyskuussa 1992 ja ilmoitti raskaudestaan ​​Onnenpyörän jaksossa, jossa "Vannan raskaana" oli vastaus arvoitukseen. Hän sai keskenmenon pian jakson nauhoituksen jälkeen. Myöhemmin Whiteilla oli vuonna 1994 syntynyt poika Nicholas ja vuonna 1997 syntynyt tytär Giovanna (Gigi) avioliitostaan ​​Santo Pietron kanssa. Pari erosi marraskuussa 2002. Hän on tällä hetkellä naimisissa John Donaldsonin kanssa, joka on urakoitsija. He menivät naimisiin vuonna 2012 tavattuaan toisensa yhteisten ystävien kautta.

Lue myös: Alexis Rodman (Dennis Rodmanin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Gigi Santo Pietro -poikaystävä

Kuka on Gigi Santo Pietron poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Gigi Santo Pietro Net Worth

Mikä on Gigi Santo Pietron nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen isänsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 1,2 miljoonaa dollaria (USD), kun taas hänen äitinsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 70 miljoonaa dollaria (USD).

Gigi Santo Pietron tosiasiat

  1. Gigi Santo Pietron äiti Vanna White on amerikkalainen televisiopersoona ja elokuvanäyttelijä.
  2. Hänet tunnetaan Wheel of Fortunen emäntänä vuodesta 1982.
  3. Lisäksi Gigi ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hänellä on isoveli, Nicholas “Nikko” Santo Pietro, joka syntyi vuonna 1994.

Lue myös: Marshall White (Ron White Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found