Lil Peep (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lil Peepin oikea nimi on Gustav Elijah Åhr. Hän oli amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja malli. Aluksi, vuonna 2014, hän aloitti musiikin julkaisemisen Youtubessa ja SoundCloudissa ja nousi myöhemmin tunnetuksi. Tämän jälkeen, hyvin nopeasti, hän mainostettiin tähteyttä ja aloitti yhteistyön Lil Tracyn ja useiden mixtapejen, kuten Lil Peep; Ensimmäinen osa (2015), Live Forever (2015), Crybaby (2016) ja Hellboy (2016). Kaiken tämän lisäksi hänen jälkimmäisen menestys johti hänet ensimmäiselle soolokiertueelle ympäri Yhdysvaltoja. Viritä Lil Peepin elämäkerta ja kerää hänestä lisätietoja, kuten ikä, pituus, paino, kuolinsyy, nettovarallisuus ja monia muita tietoja Lilistä.

Lil Peep elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha Lil Peep oli kuollessaan? Hänen syntymäpäivänsä on 1. marraskuuta 1996. Hän oli kuollessaan 21-vuotias. Hän syntyi Allentownissa Pennsylvaniassa ja kasvoi Long Islandilla New Yorkissa. Hän on Ruotsin kansalainen. Hänet kasvatti hänen yksinhuoltajaäitinsä. Kun Lil oli 14-vuotias, hänen vanhempansa erosivat. Koulutuksensa perusteella hän meni Lindell Elementary Schooliin ja Long Beach High Schooliin Lido Beachissä, New Yorkissa.

Lil Peep pituus, paino ja tatuointi

Kuinka pitkä Lil Peep oli? Hän oli 5 jalkaa 10 pitkä tai 1,77 metriä tai 177 cm. Hänen ruumiinpainonsa oli 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat hiukset ja silmät. 17-vuotiaana Lil sai ensimmäisen kasvotatuointinsa, särkyneen sydämen vasemman silmän alapuolelta, mikä motivoi häntä tekemään musiikkia. Myöhemmin hän muutti Los Angelesiin jatkaakseen uraa musiikin parissa taiteilijanimellä Lil Peep.

Lil Peepin kuolemansyy

Miten räppäri Lil Peep kuoli? Hänen kuolemansa uskotaan johtuneen vahingossa tapahtuneesta yliannostuksesta, joka johtui kipulääkkeen fentanyylin ja bentsodiatsepiinialpratsolaamin vaikutuksista. Täsmälleen kaksi viikkoa hänen 21. syntymäpäivänsä jälkeen, 15. marraskuuta 2017, hänet löydettiin kuolleena kiertuebussistaan ​​Tucsonissa, Arizonassa. Hän väitti syöneensä kuusi Xanax-pilleriä. Lähteiden mukaan Lil Peep oli ottanut nokoset noin klo 17.45. ennen konserttia. Hänen esimiehensä tarkasti hänet kahdesti ja huomasi hänen nukkuvan ja hengittävän hyvin, mutta ei pystynyt herättämään häntä. Kun johtaja tarkisti Lil Peepin kolmannen kerran, hän ei reagoinut eikä hengittänyt. Lisäksi kun hänen verikokeensa olivat positiivisia kannabikselle, kokaiinille ja kipulääke Tramadolille. Virtsatestit osoittivat myös useiden voimakkaiden opioidien, mukaan lukien hydrokodonin, hydromorfonin (dilaudid), oksikodonin ja oksimorfonin, läsnäolon. Hänen elimistössään ei ollut alkoholia.

Lil Peep Ura & Net Worth

Uran aikajana: Hän oli kuuluisa, laulaja ja malli. Hän oli emo rap -kollektiivi GothBoiClique jäsen. Kun Lil Peep oli teini-ikäinen, hän kutsui itseään yksinäiseksi, joka sai suurimman osan ystävistään verkossa. Hänen suosionsa alkoi kasvaa pian sen jälkeen kappaleella "Star Shopping". Hän oli lapsuudesta asti kiinnostunut näyttelemisestä ja mallintyöstä.

Kuinka paljon Lil Peepin nettovarallisuus oli? Hänen nettovarallisuutensa oli noin 12 miljoonaa dollaria. Laulaminen ja mallin työ olivat hänen pääasiallinen tulonlähde.

Lil PeepWiki/Bio
Oikea nimiGustav Elijah Åhr
NimimerkkiLil Peep
Kuuluisa AsRäppäri, laulaja, malli
Ikä21-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä1. marraskuuta 1996
Kuolinpäivä15. marraskuuta 2017
Kuoleman paikkaTucson, Arizona, Yhdysvallat
Kuoleman syyVahingossa tapahtunut fentanyyli-alpratsolaamin (Xanax) yliannostus
SyntymäpaikkaAllentown, Pennsylvania, Yhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 10 tuumaa (1,7 m)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
SeksuaalisuusBiseksuaali
Tyttöystävä1. Bella Thorne

2. Arzaylea Rodriguez

puolisoNA
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Faktaa Lil Peepistä

  • Hänen sosiaalisen median alustat ovat edelleen käytössä.
  • Instagram-tilillään hänellä on 6 miljoonaa seuraajaa elokuussa 2020.
  • Hänen lyyrisiä teemojaan ovat muun muassa masennus, huumeiden käyttö, menneet ihmissuhteet ja itsemurha-ajatukset.
  • Hänellä oli omia demoneita ja hän kohtasi ne luomalla musiikkia."
  • Hän oli tatuointien ystävä ja hän oli värjätänyt useita tatuointeja ympäri kehoaan.
  • Ennen kuolemaansa 21-vuotiaana Lil Peep inspiroi syrjäytyneitä ja nuorten alakulttuureja, joita internet yhdistää.

Lue myös: DMX (Laulaja) Bio, Wiki, Puoliso, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit