ItsFunneh (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

ItsFunneh on kanadalainen sisällöntuottaja YouTuberissa. Hänet tunnetaan hauskoista roolipeleistä, seikkailuista sekä minipeli- ja haastevideoista Minecraft- ja Roblox-peleistä. Hänellä on miljoonia seuraajia YouTube-kanavallaan. Hän perusti myös peliryhmän, joka tunnetaan nimellä The Krew. Tämän lisäksi hän on suosittu Instagram-tili. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää ItsFunnehin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

ItsFunneh Pituus & Paino

Kuinka pitkä ItsFunneh on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 124 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja siniset hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

ItsFunneh Age

Kuinka vanha on ItsFunneh? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. lokakuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on neljä sisarusta. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rachel Cook (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

ItsFunneh Wikipedia

ItsFunnehWiki/Bio
Oikea nimiFunneh
NimimerkkiItsFunneh
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä31. lokakuuta 1995
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 54 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriSininen
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

ItsFunneh Boyfriend

Kuka on ItsFunnehin poikaystävä? Kuuma ja upea Youtuberi ItsFunneh on näinä hetkinä sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

ItsFunneh Net Worth

Mikä on ItsFunnehin nettoarvo? Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Hän loi suositun sarjan YouTube-kanavalleen nimeltä Yandere High School. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Nateslife (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

ItsFunneh-ura

ItsFunneh avasi YouTube-kanavansa syyskuussa 2011. Hänen ensimmäinen videonsa nimeltä "Thirsty Crafter (Minecraft Machinima Short)" vuoden 2013 uudenvuodenpäivään asti. Hän julkaisi myös Q&A kanavallaan, kiitos faneilleen 2 miljoonan tilaajamäärän ylittämisestä. vuonna 2018, sekä kasvojen paljastaminen.

ItsFunneh Facts

  1. Sen Funneh-sisarusten nimi on GoldenGlare, PaintingRainbows ja LunarEclispe.
  2. Hänen veljensä on pelaaja DraconiteDragon.
  3. Hänen YouTube-kanavansa kuvauksessa lukee: "Hei! Olen Funneh, tervetuloa kanavalleni! Täältä löydät hauskoja päivittäisiä pelivideoita, livelähetyksiä ja paljon muuta. Pelaan paljon pelejä perheeni kanssa, meidät tunnetaan nimellä Krew! Jos pidät videoistamme, tilaa jo tänään. Tukesi auttaa meitä jatkamaan sitä, mitä rakastamme!”.
  4. Hän pelaa Human Fall Flatia, Overcooked 2:ta, Fortnitea, Sims 4:ää ja muita.
  5. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.

Lue myös: Bdoubleo100 (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found