Diego Velazquez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Diego Velazquez? Hän on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hän nousi tunnetuksi roolistaan ​​Billy Thundermanina Nickelodeon-sarjassa The Thundermans. Tämän lisäksi hän on esiintynyt myös tv-sarjoissa Leverage ja Grimm. Vuonna 2019 hän alkoi näytellä Brat-verkkosarjassa Zoe Valentine. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Diego Velazquezin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista mielenkiintoisista faktoista hänestä.

Diego Velazquez Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Diego Velazquez? Hän seisoo korkeudella 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,65 m tai 165 cm. Hän painaa noin 57 tai 127 tuumaa. Hänen figuurinsa mitat ovat 44-32-39 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hänen kengänkokonsa on 10 US.

Diego VelazquezWiki/Bio
Oikea nimiDiego Velazquez
NimimerkkiDiego
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä5. joulukuuta 2001
SyntymäpaikkaPortland, OR
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusespanja-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Paino57 kg (127 lbs)
Runkotilastot44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Diego Velazquezin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Diego Velazquez? Hänen syntymäpäivänsä on 5. joulukuuta 2001. Hän on 18-vuotias. Hän syntyi Portlandissa, OR:ssa. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hänellä on espanjalais-amerikkalainen kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on koirat nimeltä Nova, Dash ja Maizy. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Diego Velazquezin tyttöystävä

Kuka on Diego Velazquezin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut näkemyksiä seurusteluelämästään. Hän on sinkku eikä ole romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa. Hän on keskittynyt uraansa. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Diego Velazquezin ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Diego Velazquezin nettovarallisuus on? Hän aloitti uransa näyttelemällä vuonna 2010. Hän teki ammattinäyttelijän debyyttinsä vuoden 2010 CBS-televisioelokuvassa Extraordinary Measures ja sitten vuonna 2014 hän esiintyi Nickelodeonin uutuuslevyssä. Hän työskenteli myös Harrison Fordin kanssa Extraordinary Measuresissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Jack Gore (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Faktaa Diego Velazquezista

  1. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  2. Velázquezin taideteoksesta tuli malli 1800-luvun realistisille ja impressionistisille maalareille.
  3. Hän on notaarin Juan Rodriguez de Silvan ja Jerónima Velázquezin ensimmäinen lapsi.
  4. Velázquez on Espanjan muotokuvan historian vaikutusvaltaisin hahmo.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  6. Hänen verkkosarjansa Zoe Valentine -juoni pyörii: Lukion fuksi nousi valokeilaan sen jälkeen, kun hänen vanhempi sisarensa kuolee syöpään. Sarjan on kirjoittanut Elisabeth Rogge.
  7. Hän on innokas eläinten ystävä.
  8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  9. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia ja vietteleviä kuvia.
  10. Tällä hetkellä hän ei ollut vielä ollut vakavissa ihmissuhteissa nuoren ikänsä vuoksi ja keskittyi edelleen kehittymään näyttelijänä ja viihdyttäjänä.

Lue myös: Birkan Sokullu (turkkilainen näyttelijä) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Puoliso, Suhteet, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit