Taylor Misiak (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Taylor Misiak on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin Stardonille hänen pääroolistaan ​​Lil Dickyn Pillow Talking -musiikkivideossa. Lisäksi hän aloitti näyttelijänuransa näyttelemällä lyhytelokuvia ja tehden pieniä rooleja televisiosarjoissa. Hän on sarjan vakituinen FX-sarjassa, Dave. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Taylor Misiakin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Taylor Misiak pituus ja paino

Kuinka pitkä on Taylor Misiak? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Taylor Misiak Net Worth

Mikä on Taylor Misiakin nettovarallisuus? Hän aloitti uransa esiintymällä teattereissa eri festivaaleilla. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Taylor Misiakin ikä

Kuinka vanha on Taylor Misiak? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. helmikuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Taylor Misiakin perhe

Taylor Misiakin perhe oli erittäin tukena hänen uransa alkaessa. Misiak varttui Kalifornian San Josen ja Minnesotan Apple Valleyn välillä ennen kuin muutti Los Angelesiin toteuttamaan unelmaansa näyttelemisestä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Misiakilla on veli Darren Misiak. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän sai Bachelor of Fine Arts -tutkinnon Ithaca Collegesta New Yorkissa. Hän osallistui myös säätiö- ja improvisaatiokursseille ja on SAG-AFTRA:n jäsen.

Lue myös: Sophie Turner (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Taylor MisiakWiki/Bio
Oikea nimiTaylor Misiak
NimimerkkiTaylor
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä17. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaSan Francisco, Kalifornia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,6 (USA)
PoikaystäväTony Yacenda
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Taylor Misiakin poikaystävä

Kuka on Taylor Misiakin poikaystävä? Tällä hetkellä hän seurustelee ohjaaja ja käsikirjoittaja Tony Yacenda kanssa. Lisäksi hän on myös erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Amandla Stenberg (näyttelijä) Wiki, Ikä, Seksuaalisuus, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Bio, Asiat, Faktat

Taylor Misiakin ura

Lapsuudestaan ​​lähtien Taylor aloitti näyttelemisen. Hän aloitti uransa esiintymällä teattereissa eri festivaaleilla. Hän alkoi myös saada rooleja lyhytelokuvissa ja televisiosarjoissa useissa televisioverkoissa, kuten NBC, The CW, Netflix ja Verizon. Hän näytteli pääroolia Lil Dickyn 49. kalleimmassa musiikkivideossa "Pillow Talking". Vuonna 2019 Misiak valittiin sarjan vakituiseksi pelaajaksi Daveksi Ally Warneriksi, Dave / Lil Dickyn tyttöystäväksi. Dave sai ensi-iltansa 4. maaliskuuta 2020. Marraskuussa 2019 Misiak aloitti oman podcastin televisiokirjoittaja Alyssa Litmanin kanssa Apple Podcastissa, nimeltään "Table Flipping with Alyssa and Taylor".

Faktat Taylor Misiak

 1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 8. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 11. Sininen on hänen lempivärinsä.
 12. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 13. Kaikki Taylor Misiakin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.
 14. Taylor teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.
 15. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.

Lue myös: Tisha Merry (näyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found