Chadwick Boseman (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka oli Chadwick Boseman? Hän oli näyttelijä, joka oli tunnettu roolistaan ​​vuoden 2014 elokuvassa Get On Up ja baseball-pelaaja Jackie Robinsonina elokuvassa 42. Hän näytteli myös Black Pantherina Marvel-elokuvassa. Muita elokuvarooleja olivat 21 Bridges (2019) ja Spike Leen Da 5 Bloods (2020). Lisäksi hän kuoli 28. elokuuta 2020 käsiteltyään yksityisesti paksusuolen syöpää neljä vuotta.

Chadwick Boseman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chadwick Boseman oli? Hän seisoo 6 jalkaa pitkä tai 1,83 metriä tai 183 cm. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänellä oli mustat silmät ja hiukset. Hän oli myös fitnessfriikki.

Chadwick Bosemanin kuolemansyy

Mikä oli Chadwick Bosemanin kuoleman syy? Hänellä diagnosoitiin vaiheen III paksusuolensyöpä vuonna 2016. Hän ei ollut puhunut julkisesti syöpädiagnoosistaan. Hän jatkoi työskentelyä ja viimeisteli useiden elokuvien kuvaamisen, mukaan lukien Marshall, Da 5 Bloods, Ma Raineyn Black Bottom ja muut. Boseman kuoli kotonaan paksusuolen syöpään liittyviin komplikaatioihin 28.8.2020 vaimonsa ja perheensä rinnalla.

Vahvistamme Chadwick Bosemanin menehtymisen mittaamattomalla surulla.

Chadwickilla diagnosoitiin vaiheen III paksusuolensyöpä vuonna 2016, ja hän taisteli sen kanssa viimeiset 4 vuotta, kun se eteni vaiheeseen IV. ⁣

Todellinen taistelija Chadwick kesti sen kaiken ja toi sinulle monia elokuvia, joita olet oppinut rakastamaan niin paljon. Marshallista Da 5 Bloodsiin, August Wilsonin Ma Raineyn mustaan ​​pohjaan ja useisiin muihin, kaikki kuvattiin lukemattomien leikkausten ja kemoterapian aikana ja niiden välillä. ⁣

Hänen uransa kunniana oli herättää kuningas T'Challa henkiin Black Pantherissa. ⁣

Hän kuoli kotonaan vaimonsa ja perheensä rinnalla. ⁣

Perhe kiittää sinua rakkaudestasi ja rukouksistasi ja pyytää sinua kunnioittamaan heidän yksityisyyttään tänä vaikeana aikana. ⁣

– Chadwick Bosemanin Instagram-ilmoitus hänen kuolemansa jälkeen

Chadwick Bosemanin ikä

Kuinka vanha Chadwick Boseman oli kuollessaan? Hän syntyi 29. marraskuuta 1977 Andersonissa, SC:ssä. Hän oli kuollessaan 42-vuotias. Hänen syntymämerkkinsä oli Jousimies. 28. elokuuta 2020 hän veti viimeisen henkäyksensä.

Chadwick BosemanWiki/Bio
Oikea nimiChadwick Boseman
NimimerkkiChadwick
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä42-vuotias (kuollut)
Kuolinpäivä28. elokuuta 2020
KuolinsyySyöpä
Syntymäpäivä29. marraskuuta 1977
SyntymäpaikkaAnderson, SC
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa)
Painonoin 70 kg (154 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväTaylor Simone Ledward
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 45 miljoonaa dollaria (USD)

Chadwick Bosemanin tyttöystävä

Kuka oli Chadwick Bosemanin tyttöystävä hänen kuollessaan? Useiden vuosien seurustelun jälkeen Boseman kihlautui laulaja Taylor Simone Ledwardin kanssa lokakuussa 2019, ja he menivät myöhemmin naimisiin samana vuonna.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hyvää syntymäpäivää rakkaalle kenraalilleni @DanaiGurira. #BlackPantherFam

Chadwick Bosemanin (@chadwickboseman) jakama viesti 14. helmikuuta 2019 klo 11.41 PST

Chadwick Bosemanin ura ja nettoarvo

Mikä on Chadwick Bosemanin nettovarallisuus? Hänen rooleihinsa kuuluivat tärkeitä ja ikonisia afroamerikkalaisia ​​historiallisia henkilöitä, kuten Jackie Robinson elokuvassa 42 (2013), James Brown elokuvassa Get on Up (2014) ja Thurgood Marshall Marshallissa (2017). Hänen roolinsa supersankarina Black Pantherina Marvel Cinematic Universe -elokuvissa, mukaan lukien Captain America: Civil War (2016), Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018) ja Avengers: Endgame (2019), teki hänestä kansainvälisen tähden. . Hän voitti NAACP Image Awardin ja Screen Actors Guild Award -palkinnon roolistaan ​​elokuvassa Black Panther. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 45 miljoonaa dollaria (USD).

10 faktaa Chadwick Bosemanista

  1. Wiki & Bio: Boseman sai ensimmäisen televisioroolinsa vuonna 2003 Third Watchin jaksossa.
  2. Boseman kasvatettiin kristityksi ja hänet kastettiin.
  3. Hän oli kasvissyöjä.
  4. Boseman oli ilmoittanut rukoilevansa Mustaksi Pantteriksi ennen kuin hänet valittiin Marvel Cinematic Universen päähenkilöksi.
  5. Chadwick Bosemanin perhe: Hän oli hyvin lähellä perheenjäseniään.
  6. Hänellä on myös sisaruksia.
  7. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Vuonna 2019 ilmoitettiin, että Boseman sai roolin Netflixin sotadraamaelokuvassa Da 5 Bloods.
  9. Ennen kuuluisuutta: Hän asui Brooklynissa uransa alussa.
  10. Vuonna 2008 hän muutti Los Angelesiin jatkaakseen näyttelijänuraa.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found