Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Coby Cotton on amerikkalainen, yksi viidestä erittäin suositun YouTube-kanavan Dude Perfectin perustajista. Kanavalla on tähän mennessä yli 52 miljoonaa+ tilaajaa. Kanava lataa enimmäkseen temppukuviin ja komediaan erikoistuneeseen urheilu- ja viihdebrändiin liittyvää sisältöä. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Coby Cottonin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja paljon muuta hänestä.

Coby Cotton -korkeus ja paino

Kuinka pitkä on YouTube-tähti Tyler Toney? Hän seisoo 5 jalkaa 9 pitkänä tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen vartalonsa ovat 44-32-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 19 tuumaa. Hän on voimistelija. Hänellä on tummanruskeat silmät, parta ja hiukset.

Coby CottonWiki/Bio
Oikea nimiCoby Cotton
NimimerkkiCoby
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1987
SyntymäpaikkaThe Woodlands, TX
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa
Paino70 kg (154 lbs)
Runkotilastot44-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetNA
puolisoAubrey Ellett
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Coby Cotton Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Coby Cotton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. heinäkuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hän syntyi The Woodlandsissa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Catherine. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui Texas A&M -yliopistoon.

Coby Cottonin vaimo

Kuka on Coby Cottonin vaimo? Elokuussa 2017 hän meni kihloihin Aubrey Ellettin kanssa. Myöhemmin pari meni naimisiin saman vuoden joulukuussa. Elokuusta 2020 lähtien pariskunta ei ole siunattu lapsilla. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Coby Cottonin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Coby Cottonin nettoarvo on? Hän aloitti työskentelyn veljensä Cory Cottonin sekä Cody Jonesin, Tyler Toneyn ja Garrett Hilbertin kanssa kesäkuussa 2009. Tuolloin hän opiskeli Texas A&M -yliopistossa.

Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria. Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa tuotelinjaansa.

Faktaa Coby Cottonista

  • 16. maaliskuuta 2009 hän liittyi Dude Perfect YouTube -kanavalle.
  • Hänen YouTube-biokanavansa lukee: "5 parasta silmukkaa vain potkii sen. Jos pidät urheilusta + komediasta, tule mukaan Dude Perfect -tiimiin!
  • Hänellä on yli 1,7 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään elokuussa 2020.
  • Jokainen hänen kanavalle Dude Perfect lataamista videoista on ylittänyt 400 miljoonaa katselukertaa.
  • Hän on hyvin läheinen perheensä ja tyttöystävänsä.
  • Hänen harrastuksiinsa kuuluu uinti, matkustaminen, musiikin kuuntelu ja Netflixin tv-sarjojen katsominen.

Lue myös: Sophie Michelle (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found