Paula Throckmorton (Fareed Zakarian vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Paula Throckmorton on Yhdysvalloissa toimiva korusuunnittelija. Hänet tunnetaan paremmin Fareed Zakarian vaimona, joka on suosittu toimittaja, politologi ja myös kirjailija. Lisäksi hän on työskennellyt kirjoittajana aikakaus- ja sanomalehdissä, mukaan lukien Slate Magazine ja Wall Street Journal. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Paula Throckmortonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Paula Throckmorton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Paula Throckmorton on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Paula Throckmortonin ikä

Kuinka vanha on Paula Throckmorton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. heinäkuuta 1964. Hän on 56-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Claudia Heffner Peltz (Nelson Peltzin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Paula ThrockmortonWiki/Bio
Oikea nimiPaula Throckmorton
NimimerkkiPaula
Kuuluisa As1. Kirjoittaja

2. Fareed Zakarian vaimo

Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä9. heinäkuuta 1964
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset3
Aviomies/puolisoFareed Zakaria (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Paula Throckmortonin aviomies

Kuka on Paula Throckmortonin aviomies? Hän oli naimisissa Fareed Zakarian kanssa. Lisäksi hänen miehensä on kansalaistettu Yhdysvaltain kansalainen. Vuonna 1997 Zakaria meni naimisiin korusuunnittelijan Paula Throckmortonin kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta. Heinäkuussa 2018 hänen vaimonsa haki avioeroa. Hän asuu tällä hetkellä Upper West Sidessa New Yorkissa.

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Paula Throckmortonin nettoarvo

Mikä on Paula Throckmortonin nettovarallisuus? Kirjoittaminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Paula Throckmortonin tosiasiat

  1. Paula Throckmortonin aviomies Zakaria on itse kuvailtu maallinen ja harjoittamaton muslimi. Hän lisäsi: ”Näkemykseni uskosta ovat monimutkaiset – jonnekin deismin ja agnostismin välimaastossa. Olen täysin maallinen näkemyksiltäni."
  2. Paula Throckmorton on kristitty, eikä hänen kolmea lastaan ​​ole kasvatettu muslimeina.
  3. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on runsas lemmikkiystävä.
  5. Zakaria kasvatti rakkautta ruoanlaittoon ja kiitti kokkeja Jacques Pépinia ja Julia Childia suuremmalla kiinnostuksella ruokaa kohtaan.

Lue myös: Ivana Trump (Donald Trumpin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found