Ryder Fieri (Guy Fieri Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Äiti, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ryder Fieri tunnetaan paremmin julkkiskokin ja televisiopersoonallisuuden Guy Fierin ja hänen vaimonsa Lorin nuorimpana poikana. Hänen isänsä Guy Fieri on amerikkalainen ravintoloitsija, kirjailija ja Emmy-palkittu televisiojuontaja. Hän omistaa kolme ravintolaa Kaliforniassa. Samoin hänen äitinsä Lori, joka on italialainen maahanmuuttaja, joka oli anglilisoinut sukunimensä Ferryksi saapuessaan Yhdysvaltoihin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ryder Fierin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, isästä, äidistä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Ryder Fieri Ikä

Kuinka vanha on Ryder Fieri? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. joulukuuta 2005. Tällä hetkellä hän on 14-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ryder Fieri Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ryder Fieri on? Hän seisoo 4 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,42 metrin tai 142 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US.

Ryder Fieri isä ja äiti

Ryder Fierin isän nimi on Guy Fieri. Hän omistaa kolme ravintolaa Kaliforniassa, lisensoi nimensä ravintoloihin New Yorkissa ja Las Vegasissa Nevadassa ja tunnetaan useiden televisiosarjojen isännöinnistä Food Networkissa. Lisäksi hänen äitinsä Lori tapasi Fierin, kun tämä tuli ravintolaan, jota hän johti Long Beachissä, Kaliforniassa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1995. Kun Fieri meni naimisiin, hän muutti sukunimensä Ferrystä Fieriksi oodina isänpuoleiselle isoisälleen Giuseppe Fierille, italialaiselle maahanmuuttajalle, joka oli anglilisoinut sukunimensä Ferryksi saapuessaan Yhdysvaltoihin. He asuvat Santa Rosassa, Kaliforniassa, poikiensa Hunterin ja Ryderin kanssa.

Lue myös: Bianca Beets (Tony Beets Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ryder Fieri Wiki

Ryder FieriWiki/Bio
Oikea nimiRyder Fieri
NimimerkkiRyder
Kuuluisa AsGuy Fierin ja

hänen vaimonsa Lori

Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä31. joulukuuta 2005
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 8 tuumaa (1,42 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 36 miljoonaa dollaria (USD)

Ryder Fieri tyttöystävä

Kuka on Ryder Fierin tyttöystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Lisäksi hän keskittyi hyvin uraansa.

Ryder Fieri Net Worth

Mikä on Ryder Fierin nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen isänsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 23 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hänen äitinsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 13 miljoonaa dollaria (USD).

Ryder Fierin faktat

  1. Ryder Fierin isä on suuri autokokoelman fani.
  2. Hän kerää klassisia amerikkalaisia ​​autoja, mukaan lukien 1971 Chevrolet Chevelle, 1968 Pontiac Firebird, 1976 Jeep CJ-5, 1969 Chevrolet Impala SS ja 1967 Chevrolet C10 pickup.
  3. Ryder Fieri ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Hunter Fieri.

Lue myös: Alana Martina (Cristiano Ronaldon tytär) Wiki, Bio, Ikä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found