Louis Tomlinson (One Direction) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Louis Tomlinson on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on suositun brittiläis-irlantilaisen poikabändin One Direction jäsen. Bändi on niin suosittu ja voitti kolme Teen Choice Awards -palkintoa vuonna 2012 ja sitten vielä kahdeksan vuonna 2014. One Directionissa hänen kanssaan olivat alun perin mukana Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik ja Niall Horan. Hänestä tuli tuomari The X Factorissa (UK), samassa ohjelmassa, jonka kautta One Direction alun perin perustettiin. Vuonna 2018. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää hänen iästään, pituudestaan, painostaan, urastaan, nettovarallisuudestaan, tyttöystävästään ja monista muista faktoista hänestä.

Louis Tomlinson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Louis Tomlinson? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 10 U.S.

Louis TomlinsonWiki/Bio
Oikea nimiLouis Troy Austin
NimimerkkiLouis
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä24. joulukuuta 1991
SyntymäpaikkaDoncaster, Englanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 6 tuumaa
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Eleanor Calder

2. Briana Jungwirth

puolisoNA
LapsetFreddie Reign (poika)
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Louis Tomlinsonin tyttöystävä

Kuka on nykyinen tyttöystävä Louis Tomlinson? Marraskuussa 2011 Tomlinson alkoi seurustella silloisen opiskelijan Eleanor Calderin kanssa marraskuussa 2011. He erosivat maaliskuussa 2015. Myöhemmin pari tapasi uudelleen vuoden 2017 alussa. Heinäkuussa 2015 kerrottiin, että Tomlinson odotti lasta, joka oli silloin 23-vuotias. -vanha stylisti, Briana Jungwirth. Tomlinson ja Jungwirth saivat pojan Freddie Reignin tervetulleiksi 21. tammikuuta 2016.

Louis Tomlinsonin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Louis Tomlinson? Hän syntyi 24. joulukuuta 1991 Doncasterissa Englannissa. Kuten vuonna 2020, hänen ikänsä on 28 vuotta. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hänen isänsä nimi on Johannah Poulston ja äiti nimeltä Troy Austin. Hänellä on neljä sisarpuolta nimeltä Lottie, Daisy, Phoebe ja Doris, sekä velipuolipuoli nimeltä Ernest. Vuonna 2019 hänellä oli toinen sisarpuoli Felicite, joka kuoli. Kouluaikanaan hän oli erittäin intohimoinen jalkapalloon.

Louis Tomlinsonin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Louis Tomlinsonin nettovarallisuus on? Vuonna 2010 hänen bändinsä One Direction allekirjoitettiin Simon Cowellin levy-yhtiön kanssa. Hän esiintyi draamassa If I Had You sekä TV-sarjassa Fat Friends ja BBC:n TV-draamassa Waterloo Road. Hän opiskeli Barnsleyn näyttelijäkoulussa, epäonnistui luokassaan Hayfield Schoolissa ja työskenteli lyhyen ajan Toys R Us:ssa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 50 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Louis Tomlinsonista

  • Heinäkuussa 2020 Tomlinson erosi Syco Musicin kanssa.
  • Tomlinson oli kuudennen luokan opiskelija Hall Cross Schoolissa ja on entinen Hayfield Schoolin oppilas.
  • Hän osallistui George Floydin mielenosoituksiin Lontoossa.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoona seuraajaa hänen sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit