Daniel John Gregory (Martha MacCallumin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Daniel John Gregory on kuuluisa Martha MacCallumin aviomiehenä. Hän on amerikkalainen mielipidejuontaja Fox Newsille. Hän on tarinan juontaja Martha MacCallumin kanssa. MacCallum liittyi verkostoon vuonna 2004. Lisäksi Daniel johtaa perheyritystä, joka tunnetaan nimellä Gregory Packaging Inc ja joka valmistaa Suncup-tuotesarjaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Daniel John Gregoryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Daniel John Gregory Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Daniel John Gregory? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 66 kg tai 134 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Daniel John Gregory Age

Kuinka vanha on Daniel John Gregory? Hän on syntynyt 1963. Hän on 57-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Montclairissa, New Jerseyssä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Daniel John Gregoryn vaimo

Kuka on Daniel John Gregoryn vaimo? Daniel meni naimisiin Martha MacCallumin kanssa 22. elokuuta 1992 St. Heillä on kolme lasta yhdessä, nimeltään Edward Reed Gregory, Elizabeth Bowes Gregory ja Harry MacCullum Gregory. Ne ovat olleet huhuja parin erosta Marthan läheisen suhteen vuoksi hänen ankkuroinsa Bill Hemmerin kanssa, mutta ne ovat vääriä.

Lue myös: Paula Throckmorton (Fareed Zakarian vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Daniel John Gregory Wikipedia

Daniel John GregoryWiki/Bio
Oikea nimiDaniel John Gregory
NimimerkkiDaniel
Kuuluisa As1. Liikemies

2. Aviomies

Martha MacCallum

Ikä57-vuotias
Syntymäpäivä1963
SyntymäpaikkaMontclair, New Jersey
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 66 kg (134 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
Lapset1. Edward Reed Gregory

2. Elizabeth Bowes Gregory

3. Harry MacCullum Gregory

Vaimo/puolisoMartha MacCallum
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Daniel John Gregory Net Worth

Kuinka paljon Daniel John Gregoryn nettovarallisuus on? Liiketoiminta on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Teresa Terry (Todd Chrisleyn vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Daniel John Gregory Ura

Daniel John Gregory valmistui korkeakoulusta ja otti heti pätevyytensä käyttöön keskittämällä uransa perheyritykseen, Gregory Packaging Inc:iin. Hänen liikekykynsä oli osa syytä, miksi yritys laajensi tukikohtaansa New Jerseystä. Georgiaan sekä Arizonaan.

Daniel John Gregoryn tosiasiat

  1. Daniel John Gregory on hyvin lähellä perhettään Marthaa.
  2. MacCallum on kaksi kertaa Gracie Award for Women in Journalism -palkinnon saaja.
  3. Hän on saanut Soldiersocks Commitment To Serve -palkinnon.
  4. Danielin perhe asui Montclairissa, New Jerseyssä.
  5. Danielin vaimo Martha tunnetaan haastattelemasta korkean profiilin henkilöitä, kuten entinen presidentti Barack Obama, ja hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8,5 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Juanita Vanoy (Michael Jordanin entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvotietoa

Uusimmat viestit