Tacoda Dubbs (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Tacoda Dubbs on amerikkalainen TikTok-tähti, Instagrammer, pyrkivä laulaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on kerännyt suosiota ensisijaisesti @TacodaDubbs TikTok -tilinsä kautta, jolle hänellä on tähän mennessä kertynyt yli kolme miljoonaa seuraajaa. Yhdysvalloista kotoisin hän ei käyttänyt säännöllisesti sosiaalista mediaa 18-vuotiaana. Yksi hänen ystävistään esitteli hänet TikTokiin, ja hän latasi ensimmäisen videonsa alustalle tammikuussa 2019. Hänen suosionsa TikTokissa on löytänyt tiensä myös muille sosiaalisen median sivustoille. Hän on myös erittäin aktiivinen Instagramissa. Suurin osa hänen videoistaan ​​TikTokissa joko näyttää hänen esiintyvän samalla, kun hän synkronoi huulten suosittujen kappaleiden kanssa tai ovat lyhyitä komediaskettejä. Vaikka hän on saavuttanut mainetta sosiaalisessa mediassa, musiikki on aina ollut hänen suurin intohimonsa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tacoda Dubbsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Tacoda Dubbsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Tacoda Dubbs on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Tacoda Dubbsin ikä

Kuinka vanha on Tacoda Dubbs? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. marraskuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tacoda Dubbsin tyttöystävä

Kuka on Tacoda Dubbsin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Mackenzie Ziegleriin. Pariskunta on seurustellut helmikuusta 2020 lähtien. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Tacoda-Dubbs-pituus ja paino

Lue myös: Jorge Garay (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Tacoda Dubbs Wiki

Tacoda DubbsWiki/Bio
Oikea nimiTacoda Dubbs
NimimerkkiTacoda
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä21. marraskuuta 2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 40-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväMackenzie Ziegler
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 750 dollaria (USD)

Tacoda Dubbsin nettoarvo

Kuinka paljon Tacoda Dubbsin nettoarvo on? Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän pitää Justin Bieberiä idolinaan ja on ilmoittanut haluavansa joskus tehdä yhteistyötä kanadalaisen poptähden kanssa. Hän haluaa myös tehdä musiikillista yhteistyötä Youngbloodin kanssa. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 750 dollaria (USD).

Tacoda-Dubbsin nettoarvo

Lue myös: Chloe Calandra (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tacoda Dubbsin ura

Tacoda Dubbs alkoi suhtautua sosiaaliseen mediaan vakavasti 18-vuotiaana. Hän loi @TacodaDubbs-tilin TikTokiin ja aloitti siihen videoiden julkaisemisen tammikuussa 2019. Hän kertoi, että häntä oli käsketty liittymään sovellukseen, kun se tunnettiin vielä nimellä Musical.ly. ystävä nimeltä Curtis, mutta hän oli tuolloin kalju eikä uskonut kenenkään haluavan nähdä sitä.

Tacoda Dubbsin perhe

Tacoda Dubbsin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Tacoda Dubbsin tosiasiat

  1. Tacoda Dubbs rakastaa perhettään ja julkaisi äskettäin videon, jossa hän leikkii sisaruksensa kanssa.
  2. Hänen nöyryytensä paistaa läpi hänen kirjoissaan, ja hän on myös ilmoittanut olevansa herkkä.
  3. Hän on hyvin huolissaan ystäviensä ja perheensä hyvinvoinnista.
  4. Hän on kuitenkin harvoin aktiivinen siinä ja on julkaissut vain kaksi videota tähän mennessä.
  5. Hän asuu tällä hetkellä Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Lue myös: Tayler Holder (TikToker) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit