Gideon Adlon (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Suhde, Ikä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Gideon Adlon on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hän on tunnettu näyttelijätaidoistaan. Tämän lisäksi hän on tullut tunnetuksi toistuvista rooleistaan ​​sarjoissa, kuten When We Rise ja American Crime, sekä elokuvissa, kuten Skin in the Game. Fanit ympäri maailmaa kuuntelevat Netflixin The Society -elokuvaa vain varastaakseen vilauksen kuuluisasta amerikkalaisnäyttelijästä Gideon Adlonista.

Vuonna 2019 hän alkoi näytellä Netflixin The Society -elokuvassa. Kauneuskuningatar pystyi pitämään fanit kiinni television ruudulla koko sarjan kauden ajan näyttelijäkyvyllään, seksikkäällä ulkonäöllään, läsnäolollaan ja kantokykyllään. Nykyään hänestä on tullut näyttelijä, johon monet viihteen ystävät haluavat samaistua. Hän on myös intohimoinen valokuvaaja, joka pitää omaa valokuvausblogia. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Gideon Adlonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, treffeistä, suhteesta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Gideon Adlon Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gideon Adlon on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Gideon Adlonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Gideon-Adlon-korkeus

Gideon Adlon Wiki

Gideon AdlonWiki/Bio
Oikea nimiGideon Adlon
NimimerkkiGideon
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä30. maaliskuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria (USD)

Gideon Adlon Treffit, suhde ja poikaystävä

Kuka on Gideon Adlonin poikaystävä? Gideon Adlon Cary Fukunaga suhteesta on liikkunut huhuja. Verkkolähteet raportoivat, että nämä kaksi tähteä seurustelivat. Mutta sitten tätä ei ole vahvistettu tai vahvistettu. Lisäksi kaunis näyttelijä on useaan otteeseen väittänyt, ettei hänellä ole minkäänlaista romanttista suhdetta kenenkään kanssa. Hän on sinkku näinä hetkinä.

Lue myös: Cecily Strong (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Gideon Adlonin ura ja nettoarvo

Mikä on Gideon Adlonin nettovarallisuus? Hän aloitti ammattinäyttelijän debyyttinsä vuonna 2011.

Hän esiintyi vieraana Disney-kanavan tilannesarjassa Girl Meets World (2016), FX-komedia-draamasarjassa Better Things (2016), ABC-minisarjassa When We Rise (2017), CBS:n rikosdraamasarjassa Criminal Minds (2017). ) ja ABC-antologian rikosdraamasarja American Crime (2017).

Vuonna 2019 näyttelijä näytteli Netflixin The Society -elokuvassa. Hän palaa toiselle kaudelle vuonna 2020. Tähtinäyttelijä on esiintynyt useissa tv-ohjelmissa, elokuvissa ja musiikkivideoissa viihdeteollisuuteen syventymisensä jälkeen.

Gideon Adlon on pystynyt hyödyntämään mallintyöskentelyään menestyäkseen elokuvateollisuudessa. Jo nuorena hän on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi elokuvien ja TV-ohjelmien päänäyttelijöistä. Hän ansaitsee tarpeeksi rahaa näyttelijäurastaan ​​sekä televisio-ohjelmissa ja mallin urallaan. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Gideon Adlonin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Gideon Adlon? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. maaliskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Gideon-Adlon-faktoja

Lue myös: Taylor Misiak (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä, perhe, ura, tosiasiat

Hänellä on isänsä kautta sekä Yhdysvaltojen että Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä nimi on Pamela Adlon, näyttelijä ja ohjaaja Felix O. Adlon on hänen isänsä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen nuoremmat sisarensa ovat Odessa ja Valentine "Rocky".

Koulutuksensa perusteella Adlon opiskeli valokuvausta Columbia Collegessa Chicagossa vuoden ennen kuin päätti jatkaa näyttelemistä kokopäiväisesti.

Gideon Adlon Instagramissa

Kuuluisa näyttelijä, kuten kaikki muutkin nuoret julkkikset, on myös sosiaalisen median vaikuttaja. Hän julkaisee kuviaan ja muita hauskoja kuviaan säännöllisesti ja kommunikoi myös faneihinsa ympäri maailmaa sosiaalisen median sivuillaan. Hänen Instagraminsa on @gideonadlon, ja hänellä on yli 411 K+ seuraajaa.

Gideon Adlonin tosiasiat

  1. Gideon Adlon varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Vuonna 2018 hän sai lisätunnustusta ensimmäisestä pääroolistaan ​​seksikomediassa Blockers.
  4. Hän esiintyi itsestään MTV:n tarinasarjassa Greatest Party Story Ever.
  5. Hänen ensimmäinen näyttelijäroolinsa tuli Louis C.K. Sarja Louie vuonna 2011.

Lue myös: Emily Cheree (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit