Hali'a Beamer (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hali'a Beamer on yhdysvaltalainen, Tiktoker, Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen hänen törkeästä komediasisällöstään ja huulilla synkronoiduista komediavideoistaan, joita hän tekee TikTok-tilillään. Hän on kerännyt tililleen miljoonia seuraajia. Ei ole ihme, että Hali'a Beamerin kaltaiset muusikot ovat teini-ikäisten sydämissä ja mielissä kaikkialla maailmassa. Hänet tunnetaan käyttäjätunnuksella Aloha_halia. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Hali'a Beamerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hali'a Beamer Age

Kuinka pitkä Hali'a Beamer on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. huhtikuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Oahussa, HI. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme vanhempaa veljeä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Hali'a Beamer -korkeus ja -paino

Kuinka vanha on Hali'a Beamer? Hän seisoo 4 jalkaa 3 korkeana tai 1,21 metrin tai 121 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Hali'a Beamerin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 26-25-34 tuumaa.

Lue myös: Ben De Almeida (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hali'a Beamer Wiki

Hali'a BeamerWiki/Bio
Oikea nimiHali'a Beamer
NimimerkkiHali'a
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä4. huhtikuuta 2005
SyntymäpaikkaOahu, hei
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 3 tuumaa (1,21 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 26-25-34 tuumaa
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Hali'a Beamer -poikaystävä

Kuka on Hali'a Beamerin poikaystävä? Hän on liian nuori ryhtyäkseen mihinkään suhteeseen. Hän on erittäin kiireinen uransa tekemisessä ja keskittynyt myös hyvin opiskeluun.

Lue myös: Quinton Griggs (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Hali'a Beamer Net Worth

Mikä on Hali'a Beamerin nettovarallisuus? Hän uskoo, että hänen elämänsä tarkoitus on viihdyttää ihmisiä ja levittää positiivista tunnelmaa. Hänen elämänhalunsa ja positiivisuutensa on tarttuvaa! Hänen tehtävänsä on levittää oman sydämensä onnea ympäri maailmaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Hali'a Beamer -ura

Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Vaikka Hali'a Beamer on joutunut kestämään tällaisen tragedian varhaisessa iässä, tapa, jolla Hali'a Beamer on käsitellyt sen mukanaan tuomaa surua vuosien varrella, on inspiraationa kaikille hänen faneilleen. Hän pitää myös siitä, kuinka sosiaalisesti tietoinen hän on, sillä hän julkaisee usein videoita tukemaan sydäntään lähellä olevia asioita.

Hali'a Beamer -faktoja

  1. Hali'a Beamer on erityisen lähellä äitiään.
  2. Hänen äitinsä on hänen inspiraationsa ja paras ystävänsä.
  3. Et koskaan arvaa, että tämä hiljainen ja näennäisesti sisäänpäinkääntynyt tyttö viihtyy lentopallokentällä yhtä hyvin kuin kameran edessä.
  4. On aivan selvää, että kuuluisuuden kehän ulkopuolella.
  5. Hän on edelleen tavallinen tyttö, joka hän aina oli, kaikkien teini-ikäisten normaalien arkipäiväisten ongelmien kanssa.

Lue myös: Markie (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit