Queen Naija (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Poikaystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Queen Naija Bulls? Hän on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja Youtuber. Hän nousi kuuluisuuteen sen jälkeen, kun hän julkaisi itse kappaleen "Medicine", "Karma", vuonna 2018. Hän debytoi Billboard Hot 100 -listalla numero 45 samana vuonna. Lisäksi julkaisupäivänä kappale saavutti iTunes-listan yleisen sijan.

Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaansa, jolla on yli miljoona tilaajaa.

Kuningatar Naija Pituus ja paino

Kuinka pitkä on kuningatar Naija? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,57 metrin tai 157 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki ja voimistelija. Hänellä on mustat silmät ja hiukset.

Kuningatar NaijaWiki/Bio
Oikea nimiKuningatar Naija Bulls
NimimerkkiKuningatar Naija
Kuuluisa AsLaulaja, Youtuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä17. lokakuuta 1995
SyntymäpaikkaYpsilanti, Michigan, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 2 tuumaa
Paino55 kg (121 lbs)
Kuvatilastot34-24-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväClarenceNYC
puolisoChris Sails
Poika (2) Christopher Sails jr,

Legenda Lorenzo White

NettovarallisuusNoin 8 miljoonaa dollaria

Kuningatar Naijan puoliso

Kuka on kuningatar Naijan nykyinen puoliso/poikaystävä? Hän on eronnut ja aiemmin naimisissa puolisonsa Chris Sailin kanssa. Tämän lisäksi Queenilla on avioliitostaan ​​poika Christopher Sails jr. Kuningatar Naija oli mukana erittäin julkisessa erossa miehensä Chris Sailin kanssa. Vuonna 2018 pari erosi virallisesti sen jälkeen, kun Chris joutui huijausskandaaliin ja Queen haki avioeroa. Tällä hetkellä kuningatar Naija on suhteessa ClarenceNYC:hen. Vuonna 2018 he ovat olleet yhdessä. Heillä on yhteinen poika nimeltä Legend Lorenzo White, syntynyt 29. tammikuuta 2019.

Queen Naija Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on kuningatar Naija? Hänen syntymäpäivänsä on 17. lokakuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu etnisyyteensä sekoituksena "musta, italia ja arabi". Hänen äitinsä ja isänsä nimiä ei tiedetä. Hänen syntymänimensä, kuningatar Naija, on saanut hänen äitinsä, joka on saanut inspiraationsa isoäidiltä. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Kuningatar Naijan ura ja nettoarvo

Kuinka paljon on kuningatar Naijan nettovarallisuus? Hänet tunnetaan nimellä Queen Bulls, ja hänet nousi ensimmäisen kerran kilpailijana American Idol -sarjan 13. kaudella. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa arvioidaan yli 8 miljoonaksi dollariksi, kuten vuonna 2020.

Faktaa kuningatar Naijasta

  • Vuonna 2015 hän aloitti uransa YouTuberina.
  • Hänen entinen aviomiehensä Christopher Sails asuu Detroitissa, Michiganissa.
  • Hänen soolokanavansa oli ohittanut vanhan kanavan, ja sillä on 4,59 miljoonaa tilaajaa elokuussa 2020.
  • Hän rakastaa viettää aikaa poikansa ja lemmikkikoirien kanssa.
  • Hän on hyvin lähellä äitiään ja isäänsä.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  • Hän dokumentoi YouTube-kanavallaan muutamia tapaamisia levy-yhtiöiden kanssa, joihin hän osallistui tiiminsä/johtonsa kanssa.

Lue myös: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit