Tri Nicole Saphier (radiologi) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Nicole Saphier on tunnettu amerikkalainen radiologi, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Hän on myös rintojen kuvantamisen johtaja Memorial Sloan Kettering (MSK) Monmouthissa, New Jerseyssä. Hän on tunnettu viehätysvoimastaan ​​ja ystävällisestä luonteestaan. Hän on myös tarjonnut lääketieteellistä asiantuntemustaan ​​Fox Newsin, Fox Businessin ja MSNBC:n avustajana. Tä

Lue lisää
Jim Jordan (poliitikko) Wiki, Bio Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

James Jordan on amerikkalainen poliitikko, joka kasvatti Champaign Countyssa Ohiossa. Hän osallistui Graham High Schooliin ja paini kouluun ja valmistui vuonna 1982. Tällä hetkellä hän toimii Yhdysvaltain edustajana Ohion 4. kongressipiirissä vuodesta 2007. Hyvästi, hän on jäsen Republikaanipuolueen jäsen, ja on entinen kollegiaalinen painija ja kollegiaalinen painivalmentaja.

Lue lisää
Aishah Hasnie (toimittaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Uskonto, Ura, Faktat

Kuka on Aishah Hasnie? Hänet tunnetaan hyvin amerikkalaisena televisiotoimittajana, joka toimi yön ankkurina ja uutisotsikkona Fox & Friends First- ja Fox & Friends -sovelluksissa, mutta toimii nyt päiväsaikaan uutiskirjeenvaihtajana. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Aishah Hasnien Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, nettovarallisuudesta, poikaystävästä, uskonnosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Beto O’Rourke (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Hän on amerikkalainen poliitikko, joka edusti Texasin 16. kongressipiiriä. Hänet tunnetaan Yhdysvaltain edustajana Teksasin 16. kongressipiirissä ja siitä, että hän oli ehdolla Yhdysvaltain senaattiin vuonna 2018 ja hävisi kilpailun hieman Ted Cruzille. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Beto O'Rourke (poliitikko) Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Bianca Nobilo (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bianca Nobilo on Lontoossa asuva kirjeenvaihtaja. Hänet tunnetaan parhaiten The Brief -sarjan juontajasta Bianca Nobilon kanssa. Vuonna 2013 hän liittyi 2013. Hän on ankkuroinut CNN Todayn, International Deskin ja CNN Newsroomin. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Bianca Nobilon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Lorena Bobbitt (John Wayne Bobbitt Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lorena Bobbitt on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan elokuvista I Was Lorena Bobbitt (2020), Entertainment Tonight (1981) ja Access Hollywood (1996). Hän oli aiemmin naimisissa John Wayne Bobbittin kanssa. Hänet tunnetaan paremmin maailmanlaajuisista otsikoistaan ​​vuonna 1993, kun miehensä John Wayne Bobbittin vuosien raiskauksen, hakkaamisen ja sodomaation jälkeen Lorena katkaisi hänen peniksensä veitsellä hänen nukkuessaan sängyssä. Sen

Lue lisää
Joss Fong (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Joss on maineikas ja vakiintunut toimittaja, joka toimii tällä hetkellä Vox-videotiimin vanhempana toimituksellisena tuottajana. Voxin virallisen sivuston mukaan hän on tuottanut selitysvideoita Voxin alustoille YouTubessa, Facebookissa ja Netflixissä. Hän kertoi siellä myös koulutustietonsa ja mainitsi, että hänellä on maisterin tutkinto tiedejournalismista NYU:sta.

Lue lisää
Carl Azuz (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Carl Azuz on amerikkalainen toimittaja. Hän työskentelee tällä hetkellä CNN Student Newsin kirjoittajana ja juontajana. Hänet tunnetaan eniten työstään CNN-kanavalla. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carl Azuzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Bridget Phetasy (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bridget Phetasy on yhdysvaltalainen koomikko ja yleisradio. Hän nousi tunnetuksi podcastilla Like Politics, jossa hän osoittaa huumorintajuaan komediassa ja voitti myös fanien sydämet. Hän on rauhallinen tyttö, joka aina edistää ihmisyyttä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Bridget Phetasyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Ovilee May (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ovilee May on yhdysvaltalainen toimittaja. Hän mainostettiin tähdeksi TV-juontajana. Hänet tunnetaan hyvin suositusta Team Liquid -ryhmästä Social Media Managerista. Hän työskenteli myös Yahoon kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ovilee Mayn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Britney Eurton (Reportteri) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Britney Eurton? Hän on amerikkalainen toimittaja, TVG Network & NBC Sportsin toimittaja, hevoskilpailujen analyytikko, jonka isä on Peter Eurton, entinen jockey ja hevosten kouluttaja. Lisäksi Britney Eurton uskoo kovaan työhön. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Britney Eurtonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Abbie Dewhurst (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Abbie Dewhurst on brittiläinen toimittaja, joka ennustaa pääasiassa sääuutisia BBC North -verkkoon. Hän on ahkera toimittaja, joka on saavuttanut paljon menestystä tällä alalla tähän asti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Abbie Dewhurstin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Inga Barks (Radiojuontaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Inga Barks on tunnettu amerikkalainen konservatiivinen radiopersoona. Hän oli televisiossa monta vuotta Fresnossa ja Bakersfield on kuollut 53-vuotiaana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Inga Barksin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä.

Lue lisää
Bill Lee (Tennesseen poliitikko) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

William Byron Lee (s. 9. lokakuuta 1959) on tunnettu amerikkalainen liikemies ja poliitikko, joka toimii Tennesseen 50. ja nykyisenä kuvernöörinä. Vuonna 2018 valittu Lee kampanjoi republikaanipuolueen bisneslähtöisenä jäsenenä. Ennen politiikkaan tuloaan hän työskenteli useissa tehtävissä Lee Companyssa, joka on perinnöllinen perheyritys; hän toimi yhtiön toimitusjohtajana vuosina 1992–2016.Bi

Lue lisää
John Meehan (rikollinen) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Vaimo, Ikä, Likainen John, Faktat

John Meehan oli sairaanhoitaja anestesialääkäri ja huijari, jonka lopulta tappoi hänen tyttärensä Terra Newell. Hän oli myös kuuluisa monista suhteistaan ​​naisiin, jotka olivat myös hänen uhrejaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää John Meehanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!John

Lue lisää
Lindsey Graham (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lindsey Graham on yhdysvaltalainen poliitikko. Hän toimii Yhdysvaltain vanhempi senaattori Etelä-Carolinasta. Graham työskenteli lakimiehenä yksityisessä ammatissa ennen toimikautensa Etelä-Carolinan edustajainhuoneessa vuosina 1993–1995. Kuuntele bioa ja tutustu Lindsey Grahamin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettoarvoon, uraan ja paljon muuta faktaa hänestä!Li

Lue lisää
Mike Pence (poliitikko) vaimo, nettovarallisuus, Wiki, elämäkerta, ikä, nettovarallisuus, pituus, paino, tosiasiat

Michael Richard “Mike” Pence on Yhdysvaltojen 48. varapresidentti. Hänet valittiin 8. marraskuuta 2016. Presidentti Donald Trump ilmoitti valinneensa Pencen ehdokkaakseen 15. heinäkuuta 2016. Pence toimi Indianan 50. kuvernöörinä 14. tammikuuta 2013 - 9. tammikuuta 2017. Huhtikuussa Vuonna 2013 New York Timesin Nate Silverin tekemä republikaanikuvernöörien analyysi sijoitti Pencen maan toiseksi konservatiivisimmaksi kuvernööriksi. Vuo

Lue lisää
Mike DeWine (Ohion kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Richard Michael DeWine (s. 5. tammikuuta 1947) on yhdysvaltalainen poliitikko ja entinen asianajaja, joka toimii Ohion 70. kuvernöörinä. Republikaanipuolueen jäsen DeWine on entinen Yhdysvaltain senaattori, joka valittiin vuonna 1994 ja valittiin uudelleen vuonna 2000. Vuonna 2006 DeWine asettui uudelleen ehdolle kolmannelle kaudelle, mutta hävisi demokraattien ehdokkaalle, Yhdysvaltain edustajalle Sherrod Brownille.

Lue lisää
Jeffrey Goldberg (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Jeffrey Mark Goldberg (s. 22. syyskuuta 1965) on tunnettu amerikkalainen toimittaja ja The Atlantic -lehden päätoimittaja. Yhdeksän vuoden aikana The Atlanticissa ennen päätoimittajaksi tuloaan Goldberg tuli tunnetuksi ulkoasioistaan. Hän on voittanut monia palkintoja ja kirjoittanut yksitoista kansitarinaa lehteenJeffrey Goldbergin nettovarallisuus ja palkkaVuodesta 2020 lähtien Jeffrey Goldbergin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 1–5 miljoonaa dollaria.H&

Lue lisää
Marcella Whittingdale (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Marcella Whittingdale on brittiläinen toimittaja, kirjeenvaihto ja toimittaja. Hän mainostettiin tähtenä työskennellessään toimittajana eri uutiskanavilla, kuten GMTV, ITV ja ITN. Lisäksi Marcella esittää säännöllisesti useita suuria live-tapahtumia, mukaan lukien The Rockinghorse Ball, Brighton and Hove Business Awards, The Sussex Business Awards ja Further Education Sussex Awards.

Lue lisää
Madeline Slattery (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Perhe, Faktat

Madeline Slattery on australialainen toimittaja ja tv-persoona. Tällä hetkellä hän työskentelee The Nine Networkin Channel 9:ssä. Hän suoritti radio- ja radio-opinnot Royal Melbourne Institute of Technologysta (RMIT). Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Madeline Slatteryn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, suhteesta, treffeistä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Tomasz Schafernaker (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Tomasz Schafernaker on BBC Weatherin puolalais-brittiläinen meteorologi. Vuodesta 2004 vuoteen 2005 Schafernaker opiskeli Met Office -opistossa Exeterissä Devonissa. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Tomasz Schafernakerin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Lue lisää
Mayanti Langer (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mayanti Langer on intialainen toimittaja STARilla ja työskentelee yleensä Star Sports -verkostossa. Hän on isännöinyt monia turnauksia, kuten Football Cafe Zee Sportsissa, 2010 FIFA World Cup -lähetys ESPN:ssä, 2010 Commonwealth Games, 2011 Cricket World Cup, 2014 Indian Super League, 2015 ICC Cricket World Cup, 2018 Indian Premier League, 2019 Indian Premier League ja Kriketin maailmancup 2019.

Lue lisää