Janie Liszewski (Eddie Van Halenin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Janie Liszewski on yhdysvaltalainen näyttelijä ja julkkisten puoliso. Hänet tunnetaan paremmin Eddie Van Halenin entisenä vaimona. Hän oli hyvin lähellä miehensä, joka kuoli sairauteen. Janie Liszewski julkaisi liikuttavan Instagram-tribuutin edesmenneelle aviomiehelleen ja Van Halenin kitaristille: "Sydämeni ja sieluni ovat särkyneet miljoonaksi palaseksi", hän kirjoitti. ”En koskaan tiennyt, että on mahdollista itkeä niin paljon kyyneleitä tai tuntea niin uskomatonta surua. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Janie Liszewskin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Janie Liszewski Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Janie Liszewski on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-30-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Janie Liszewskin ikä

Kuinka vanha on Janie Liszewski? Hän on syntynyt vuonna 1970. Hän on 60-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

Lue myös: Kris Brkljac (Stana Katicin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Janie LiszewskiWiki/Bio
Oikea nimiJanie Liszewski
NimimerkkiJanie
Kuuluisa As1. Yrittäjä

2. Lauluntekijän ja kitaristin vaimo

Edward Van Halen

Ikä60-vuotias
Syntymäpäivä1970
SyntymäpaikkaPennsylvania, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-30-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoEdward Van Halen
KälyAlex Van Halen ja

Stine Schyberg

ÄitipuoliWolfgang Van Halen
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Janie Liszewski aviomies

Kuka on Janie Liszewskin aviomies? Hän oli naimisissa ikonisen lauluntekijän ja kitaristin Edward Van Halenin kanssa. Hän oli naimisissa "Runnin' With the Devil" -rokkarin kanssa vuosina 1981–2007. Pariskunta seurusteli kolme vuotta ja meni naimisiin Van Halenin 5150 Estaten puutarhassa 100 vieraan edessä. Van Halenin veli Alex Van Halen toimi häät vihittynä pappina. Hän jakoi Instagramissa perhekuvan, jonka otsikko on "40 vuotta sitten elämäni muuttui ikuisesti, kun tapasin sinut."

Lue myös: Amanda Marcum (Andy Enfieldin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Janie Liszewskin perhe

Janie Liszewskin isän ja äidin nimeä ei tiedetä. Hän oli hyvin läheinen miehensä. Hän jakoi tunteensa Instagramin kautta ja kirjoitti: "Matkamme yhdessä ei ole aina ollut helppoa, mutta lopulta ja aina meillä on yhteys ja rakkaus, joka tulee aina olemaan. Hyvästien sanominen on vaikein asia, jonka olen koskaan joutunut tekemään, sen sijaan sanon niin kauan, että näen sinut pian taas paikassa, jossa ei ole kipua tai surua."

Janie Liszewskin nettoarvo

Mikä on Janie Liszewskin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän on tunnettu yrittäjä ja liikenainen. Tällä hetkellä hän asuu perheensä kanssa Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Janie Liszewski tosiasiat

  1. Liszewski jakoi tunteellisen kunnianosoituksen edesmenneelle aviomiehelleen.
  2. Hänen miehensä, yksi Van Halen -yhtyeen perustajista, kuoli tiistaina 65-vuotiaana pitkän taistelun jälkeen syöpää vastaan.
  3. Hänen poikansa Wolfgang, joka soitti usein bassoa isänsä rinnalla ja istui Van Halenin sängyn vieressä, vahvisti uutisen Twitterissä.
  4. Janie Liszewski on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Antonella Roccuzzo (Lionel Messin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit