Elena Moussa (Greg Gutfeldin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Elena Moussa on parempi Fox Newsin Greg Gutfeldin vaimona, Red Eye -sarjan juontaja Greg Gutfeldin kanssa. Hän on amerikkalainen televisiotuottaja, kommentaattori, kirjailija, toimittaja ja koomikko. Hän on The Greg Gutfeld Show -ohjelman juontaja ja yksi viidestä poliittisen keskusteluohjelman The Five avustajasta ja panelistista, molemmat Fox News Channel -kanavalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Elena Moussan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Elena Moussa Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Elena Moussa? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Elena Moussa Ikä

Kuinka vanha on Elena Moussa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. toukokuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Venäjän kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Venäjällä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lisalla Montenegro (CJ Wilsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elena Moussa Wikipedia

Elena MoussaWiki/Bio
Oikea nimiElena Moussa
NimimerkkiElena
Kuuluisa AsGreg Gutfeldin vaimo
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä4. toukokuuta 1982
SyntymäpaikkaVenäjä
SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusVenäjän kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoGreg Gutfeld
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Elena Moussa aviomies

Kuka on Elena Moussan aviomies? Hän on naimisissa Greg Gutfeldin kanssa. Pariskunta asuu New Yorkissa. Gutfeld kasvatettiin roomalaiskatoliseksi ja oli kerran alttaripoika. Hän kuvailee itseään "agnostiseksi ateistiksi".

Lue myös: Erika Treffit (Chris Webberin puoliso) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Elena Moussa Ura & Net Worth

Mikä on Elena Moussan nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän omistaa vaatevuokraamon Moussa Projectin. Kesäkuussa 2011 hän liittyi Twitteriin ja julkaisi avajaistviitin, jossa luki "Olen valtava @greggutfeldin fani!"

Elena Moussa tosiasiat

  1. Elena Moussan aviomies työskenteli henkilökunnan kirjoittajana Prevention-lehdessä ja Emmausissa Pennsylvaniassa toimittajana useissa Rodale Press -lehdissä.
  2. Vuonna 1995 hänestä tuli Men's Healthin henkilökunnan kirjailija.
  3. Hänet ylennettiin Men’s Healthin päätoimittajaksi vuonna 1999. Vuotta myöhemmin hänet korvasi David Zinczenko.
  4. Elena Moussa ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänen miehensä on työskennellyt useiden muiden toimittajien, kuten Bill Schulzin, kanssa.

Lue myös: Sara Carbonero (Iker Casillasin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit