Polly Jordan (Jim Jordanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Polly Jordan on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan parhaiten Jim Jordanin vaimona. Hän on amerikkalainen poliitikko, joka on toiminut Yhdysvaltain edustajana Ohion 4. kongressipiirissä vuodesta 2007. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Polly Jordanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista asioista. Faktoja hänestä.

Polly Jordanin ikä

Kuinka vanha on Polly Jordan? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Polly Jordan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Polly Jordan on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-32-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 B.

Lue myös: Sara Carbonero (Iker Casillasin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Polly Jordan Wiki

Polly JordanWiki/Bio
Oikea nimiPolly Jordan
NimimerkkiPolly
Kuuluisa AsJim Jordanin vaimo
Ikä50-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset4
PojanpoikaJessie ja Jarrod Uthoff
Aviomies / puolisoJim Jordan
Nettovarallisuusnoin 3,2 miljoonaa dollaria (USD)

Polly Jordan aviomies

Kuka on Polly Jordanin aviomies? Hän on naimisissa amerikkalaisen poliitikon Jim Jordanin kanssa. Pariskunta asuu lähellä Urbanaa Champaign Countyn keskustassa. Hänen veljensä esittelivät heidät. Jim Jordan selitti Washington Examinerin haastattelussa vuonna 2014, että hän kilpaili painissa Pollyn veljien kanssa. Hän kertoi sanomalehdelle: "Päätin, että olisi paljon hauskempaa paini Pollyn kanssa kuin hänen veljensä." He alkoivat seurustella, kun hän oli 13 ja hän oli 14. Heillä on neljä lasta ja kaksi lastenlasta. Jordanin vävy Jessien tyttärestä Jarrod Uthoffista on ammattikoripalloilija.

Lue myös: Jim Jordan (poliitikko) Wiki, Bio Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Polly Jordan Net Worth

Kuinka paljon Polly Jordanin nettovarallisuus on? Hänen miehensä on kuuluisa poliitikko. Hän on republikaanipuolueen jäsen, Jordan on entinen kollegiaalinen painija ja kollegion painivalmentaja. Lisäksi Pollyn nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 3,2 miljoonaa dollaria (USD).

Polly Jordanin perhe

Polly Jordanin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Polly Jordanin tosiasiat

  1. Polly Jordanin aviomies Jordan on konservatiivisen House Freedom Caucuksen perustajajäsen ja toimi sen ensimmäisenä puheenjohtajana vuosina 2015–2017.
  2. Hän syntyi ja kasvoi Champaign Countyssa Ohiossa Shirleyn ja John Jordanin pojana.
  3. Koulutukseltaan hän osallistui ja paini Graham High Schooliin, valmistuen vuonna 1982.
  4. Hän voitti osavaltion mestaruuden kaikki neljä vuotta.
  5. Polly Jordan ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Hasty Khoei (Jacques Torresin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit