Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, nettovarallisuus, tosiasiat

Thomas David Black on kuuluisan näyttelijän ja laulajan Jack Blackin ja Tanya Hadenin nuorin poika. Hänen isänsä on näyttelijä, koomikko, muusikko, lauluntekijä ja laulaja. Hän mainostettiin tähteeksi esiintymistään elokuvissa, mukaan lukien School of Rock ja Shallow Hall. Näyttelemisen lisäksi Black on vuonna 1994 Kyle Gassin kanssa perustaman Grammy-palkitun komediarockduo Tenacious D:n solisti. Lisäksi hänen äitinsä Tanya on myös amerikkalainen taiteilija, sellisti ja laulaja. Hän on yksi jazzbasisti Charlie Hadenin triplet-tyttäristä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Thomas David Blackin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, perheestä, nettovarallisuudesta, vanhemmista ja monista muista faktoista hänestä!

Thomas David Black Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Thomas David Black? Hän seisoo 4 jalkaa 3 tuuman korkeudella tai muuten 1,29 metrin tai 129 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 35 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Thomas David Black Age

Kuinka vanha on Thomas David Black? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. toukokuuta 2008. Tällä hetkellä hän on 12-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Thomas David BlackWiki/Bio
Oikea nimiThomas David Black
NimimerkkiDavid
Kuuluisa AsLaulajan nuorempi poika

Jack Black ja Tanya Haden

Ikä12 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. toukokuuta 2008
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 3 tuumaa (1,29 m)
Painonoin 35 kg
RunkotilastotNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero3,5 (USA)
ÄitiTanya Haden
IsäJack Black
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 10 miljoonaa dollaria (perheen tulot)

Thomas David Blackin perhe

Ketkä ovat Thomas David Blackin vanhemmat? Thomas David Black syntyi vanhemmille Jack Black ja Tanya Haden. Tammikuussa 2006 Black kihlautui jazzbasisti Charlie Hadenin tyttären Tanya Hadenin kanssa. Molemmat osallistuivat Crossroads Schooliin ja valmistuttuaan tapasivat uudelleen 15 vuotta myöhemmin ystävän syntymäpäiväjuhlissa. He menivät naimisiin 14. maaliskuuta 2006 Big Surissa, Kaliforniassa. Lisäksi Thomas David Blackillä on myös sisaruksia. Hänen vanhemman veljensä nimi on Samuel Jason, syntyi kesäkuussa 2006 Cedars-Sinai Medical Centerissä Los Angelesissa.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Thomas David Black Net Worth

Mikä on Thomas David Blackin nettovarallisuus? Kuten jo tiedämme, hän kuuluu kuuluisaan ja rikkaaseen perheeseen. Hänen perheensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa dollaria (USD).

Thomas David Black Faktat

  1. Hänen isänsä on ateisti, hän on kasvanut juutalaisessa uskossa.
  2. Hän kannatti Barack Obaman onnistunutta uudelleenvalintakampanjaa vuonna 2012.
  3. Hän on onnekas, että hänellä on erinomaiset ja viileät vanhemmat.
  4. Vain muutamaa kuukautta myöhemmin, 14. maaliskuuta 2006, taiteilija Tanya Haden ja muusikko Jack Black kävelivät hääkäytävällä.
  5. Samoin hän tulee valkoisesta etnisestä taustasta.

Lue myös: Phoebe Gates (Bill Gatesin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Sisarukset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit