Kirsten Kutner (Greg Normanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Kirsten Kutner? Hän on sisustussuunnittelija ja tunnetaan paremmin Gregory John Normanin vaimona. Hän on australialainen golfammattilainen ja yrittäjä. Lisäksi Gregoryn vaimo otti myös Gregin vaatelinjan hallinnan. Yrityksellä on hankkeita useilla toimialoilla, mukaan lukien kurssisuunnittelu, vaatteet, viini, urheilumarkkinointi ja kiinteistöala. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Kirsten Kutnerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kirsten Kutner Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Kirsten Kutner? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Kirsten Kutnerin ikä

Kuinka vanha on Kirsten Kutner? Hän on syntynyt vuonna 1970. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hän syntyi Sydneyssä, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt.

Kirsten KutnerWiki/Bio
Oikea nimiKirsten Kutner
NimimerkkiKirsten
Kuuluisa As1. Sisustussuunnittelija

2. Gregory John Normanin vaimo

Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä1970
SyntymäpaikkaSydney, Australia
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (125 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
LapsetMorgan Leigh ja Gregory Norman
Puoliso/AviomiesGreg Norman
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria (USD)

Kirsten Kutner Aviomies ja lapset

Kuka on Kirsten Kutnerin aviomies? Hän on naimisissa Greg Normanin kanssa marraskuussa 2010. He solmivat solmun Necker Islandilla Brittiläisillä Neitsytsaarilla, ja Greg Jr. oli hänen paras miehensä. Pariskuntaa on myös siunattu kahdella lapsella nimeltä Morgan Leigh ja Gregory Norman. Lisäksi Greg Normanilla on kaksi lastenlasta nimeltä Harrison ja Hendrix.

5 faktaa Kirsten Kutnerista

  1. Wiki & Bio: Hänen miehensä nettovarallisuus on noin 300 miljoonaa dollaria.
  2. Hän rakastaa matkustamista miehensä kanssa.
  3. Hänen miehensä Normanilla oli lyhyt romanssi brittiläisen tennispelaajan Sue Barkerin kanssa.
  4. Vuonna 2010 Greg meni naimisiin Kirsten Kutnerin kanssa, naisen kanssa, jonka Laura syytti Gregin suhteesta heidän avioliittonsa aikana. "En välitä mitä hän tekee. Olen siirtynyt eteenpäin, Laura sanoi, kun Gregin kihlauksesta Kirstenin kanssa ilmoitettiin. "Se on vain, että lasteni täytyy olla naisen lähellä, joka melkein tuhosi perheemme."
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Tiffany Ortiz (David Ortizin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit