Emma Sophocleous (Joe Swashin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Emma Sophocleous on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan paremmin Joe Swashin ex-vaimona. Hän on englantilainen juontaja ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Mickey Millerin roolistaan ​​BBC One -saippuaoopperassa EastEnders ja erilaisista esittelyrooleista ITV2:ssa. Hän voitti I'm a Celebrity…Get Me Out of Here -sarjan kahdeksannen sarjan! vuonna 2008 ja kahdestoista Dancing on Ice -sarjan vuonna 2020. Tämän lisäksi Emma Sophocleous ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emma Sophocleousin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, ruumiinmittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Emma Sophocleous Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Emma Sophocleous on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 118 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Emma Sophocleous Age

Kuinka vanha on Emma Sophocleous? Hän on syntynyt vuonna 1985. Hän on 35-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Emma Sophocleous Wiki

Emma SophocleousWiki/Bio
Oikea nimiEmma Sophocleous
NimimerkkiEmma
Kuuluisa AsJoe Swashin entinen vaimo
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä1985
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 54 kg (118 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetPoika: Harry
Aviomies/puolisoEronnut

Joe Swashin entinen vaimo

PoikaystäväYksittäinen
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Emma Sophocleous aviomies

Kuka on Emma Sophocleousin aviomies? Hän oli naimisissa Joe Swashin kanssa. Pariskunta aloitti seurustelun vuonna 2005. 16. kesäkuuta 2007 Swashin morsian Emma Sophocleous synnytti heidän esikoislapsensa, Harry-nimisen pojan. 19. tammikuuta 2008 ilmoitettiin, että pari oli eronnut. Lontoon High Court julisti Swashin konkurssiin 3. marraskuuta 2009, koska se ei ollut maksanut 20 000 punnan verolaskua. Swashin agentti Becca Barr sanoi, että kyseessä oli sekaannus, eikä näyttelijällä ollut taloudellisia vaikeuksia.

Lue myös: Kari Karte (Sammy Hagarin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Emma Sophocleousin nettoarvo

Kuinka paljon Emma Sophocleousin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Emma Sophocleous Faktat

  1. Emma Sophocleousin entinen aviomies Swash aloitti seurustelun Stacey Solomonin kanssa tammikuussa 2016 tavattuaan I'm a Celebrity -sarjassa useita vuosia aiemmin.
  2. Vuonna 2019 he ilmoittivat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan ​​ja liittyivät Swashin pojan ja Salomonin kahden pojan perheeseen.
  3. Toukokuussa 2019 Solomon synnytti heidän esikoislapsensa, pojan nimeltä Rex.
  4. Lisäksi Emma Sophocleous's ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Lisalla Montenegro (CJ Wilsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found