Kimmy Granger (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, perhe, tosiasiat

Kimmy Granger on yhdysvaltalainen aikuinen näyttelijä ja malli, joka asuu Yhdysvalloissa. Hän on työskennellyt Mofosille, Hustlerille, 3rd Degree, Nubile Filmsille, Sticky Videolle, Team Skeetille, Nubiles Pornolle, Reality Kingsille, New Sensationsille ja North Pole Enterprisesille. Kaiken tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kimmy Grangerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Kimmy Grangerin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Kimmy Granger? Hän seisoo 5 jalkaa 1 korkeana tai 1,52 metrin tai 152 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kimmy Granger Age

Kuinka vanha on Kimmy Granger? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. toukokuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi San Diegossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Lue myös: Angela White (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kimmy GrangerWiki/Bio
Oikea nimiKimmy Granger
NimimerkkiKimmy
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä18. toukokuuta 1995
SyntymäpaikkaSan Diego, Kalifornia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,52 m (5 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Kimmy Grangerin poikaystävä

Kuka on Kimmy Grangerin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Kimmy Grangerin nettoarvo

Mikä on Kimmy Grangerin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Addie Andrews (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kimmy Grangerin ura

Kimmy työskenteli aluksi cocktailtarjoajana herrasmiesklubissa Little Darlingsissa San Diegossa ennen kuin hänestä tuli tanssija samassa klubissa 19-vuotiaana. Granger aloitti esiintymisen explicit hardcore -esiintymisessä Miamissa, Floridassa vuonna 2015.

Kimmy Grangerin perhe

Kimmy Granger syntyi 17. toukokuuta 1995 San Diegossa, Kaliforniassa. Granger kasvoi ympäri San Diegoa vanhempiensa eron jälkeen ja oli voimistelija yläasteella. Hänen äitinsä oli aikuinen malli, joka teki valokuvauksia useille miesten aikakauslehdille. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Faktat Kimmy Grangerista

 1. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi.
 2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 4. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 5. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 6. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 7. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 8. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 9. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 11. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 12. Hän uskalsi AV-alalle vuonna 2015.

Lue myös: Tyler Nixon (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit