Avery Cristy (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Avery Cristyllä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua! Hän on amerikkalainen malli ja Internet-sensaatio. Hän on eksklusiivinen VIXEN-malli. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Avery Cristyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Avery Cristy Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Avery Cristy on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 123 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Avery Cristyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Avery Cristy Age

Kuinka vanha on Avery Cristy? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Avery-Cristy-ikä

Lue myös: Khalyla Kuhn (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Avery Cristy Wiki/Bio

Avery CristyWiki/Bio
Oikea nimiAvery Cristy
NimimerkkiAvery
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (123 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Avery Cristy -poikaystävä

Kuka on Avery Cristyn poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään.

Avery-Cristy-poikaystävä

Lue myös: Miracle Watts (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Avery Cristy Net Worth

Kuinka paljon Avery Cristyn nettovarallisuus on? Hän aloitti uransa sosiaalisen median vaikuttajana Instagramissa. Hän on sittemmin kerännyt yli 100 K+ seuraajaa. Tämä menestys antoi hänelle mahdollisuuden keskittyä omaan intohimoonsa, kun hän halusi perustaa oman yrityksen, joka keskittyy vaatteisiin, kauneus- ja hiustenhoitotuotteisiin. Hänen tyylikäs vaatekaappinsa ja kiehtovat hiustyylinsä sosiaalisen median sivuilla synnyttivät hänen tuotteilleen suuren kysynnän, ja hänen mallistuksestaan ​​tuli pian hitti. Hänellä on kuuma ja pirteä vartalo. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Avery Cristyn faktat

  1. Avery Cristyllä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
  4. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.
  5. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
  6. Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen.

Lue myös: Tiff Villagomez (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit