Nikki McKibbin (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Aviomies, Poika, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nikki McKibbin oli amerikkalainen rock-musiikin laulaja-lauluntekijä. Hän mainostettiin tähteeksi esiintyessään American Idolissa ja sijoittui kolmanneksi. Hän sijoittui kolmanneksi tosi-tv-sarjan American Idol debyyttikaudella. Muuten hän esiintyi myös Popstarsin ensimmäisellä kaudella. Toukokuussa 2007 hän julkaisi debyyttialbuminsa Unleashed. Viritä elämäkertaan ja tutustu Nikki McKibbinin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, pojaan, kuolemansyyn nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Nikki McKibbinin kuolemansyy

Mikä on Nikki McKibbinin kuolinsyy? 31. lokakuuta 2020 McKibbin kuoli aivojen aneurysmaan. Hän on kuollut 42-vuotiaana. Ensimmäisen kauden kakkonen Justin Guarini kertoi Halloween-illasta Instagram-sivullaan. Lisäksi hän on neljäs American Idol -finalisti, joka on kuollut Michael Johnsin vuonna 2014, Rickey Smithin vuonna 2016 ja Leah LaBellen jälkeen vuonna 2018.

Nikki McKibbin Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Nikki McKibbin oli? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä oli kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Nikki McKibbin Bio, Age & Family

Kuinka vanha Nikki McKibbin oli kuollessaan? Hän syntyi 28. syyskuuta 1978 Grand Prairiessa, Texasissa. Hän oli kuollessaan 42-vuotias. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä oli myös sisaruksia.

Lue myös: Just Sam (laulaja) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Seksuaalisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Nikki McKibbinWiki/Bio
Oikea nimiKatherine Nikki McKibbin
NimimerkkiNikki
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä42-vuotias (kuollut)
Kuoleman syyAivojen aneurysma
Syntymäpäivä28. syyskuuta 1978
SyntymäpaikkaGrand Prairie, Texas
SyntymämerkkiKappaleita
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetPoika: Tristen Cole Langley
Aviomies/puolisoCraig
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Nikki McKibbin aviomies ja poika

Kuka oli Nikki McKibbinin aviomies? Hän oli naimisissa Craigin kanssa, esiintyi hänen kanssaan Celebrity Rehabissa tohtori Drew'n kanssa. Lisäksi hänellä oli poika, Tristen Cole Langley, joka syntyi 20. joulukuuta 1997 edellisestä suhteesta.

Nikki McKibbin nettoarvo

Mikä oli Nikki McKibbinin nettovarallisuus? Laulu oli hänen ensisijainen tulonlähde. Vuonna 2004 hän esiintyi loma-CD:llä Christmas in a Fishbowl useiden muiden tosi-tähtien kanssa Fishbowl.comissa. Hänen nettovarallisuutensa arvioitiin yli 400 000 dollaria (USD).

Lue myös: Gabriella Wilson (H.E.R.) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Nikki McKibbin lauluura

McKibbin aloitti tosi-tv-matkansa vuonna 2001 kilpailemalla Maailmanpankin Popstars-kilpailussa. Kääntyessään Idoliin hän allekirjoitti sopimuksen RCA:n ja 19 Recordsin kautta, mutta tyrmäsi hänen kieltäytymisensä äänittää country-albumia. Hän julkaisi vihdoin rock-albumin "Unleashed" vuonna 2007. Vuosia Idolin jälkeen hän esiintyi VH1-tosi-ohjelmassa Celebrity Rehab Dr. Drew'n kanssa vuonna 2008 etsiessään hoitoa alkoholi- ja kokaiiniriippuvuudesta. Myöhemmin hän esiintyi ohjelmissa Sober House, Fear Factor ja Bravo's Battle of the Network Reality Stars. Hän palasi hetkeksi Idoliin vuonna 2014, kun hänen silloin 15-vuotias poikansa Tristan Langley osallistui esitykseen tuomarien Harry Connick Jr.:n, Keith Urbanin ja Jennifer Lopezin edessä. Langley oli antanut äidilleen ruusun Idol-lavalla ollessaan vain neljävuotias. Kaksi vuotta myöhemmin McKibbinille tehtiin kuusi selkäleikkausta.

Nikki McKibbin Faktat

  1. McKibbin esiintyi lyhyesti vuonna 2014, kun hänen 15-vuotias poikansa Tristan Langley osallistui koe-esiintymiseen.
  2. Vuonna 2005 McKibbin esiintyi useissa tosi-tv-ohjelmissa, mukaan lukien "Reality TV Stars" -jakso Fear Factorista,
  3. McKibbin johti Angelfire Productionsia, karaokeyritystä, mutta Idolin jälkeen hän "poistui karaoke-bisneksestä" keskittyäkseen musiikkiuransa.
  4. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän oli hyvin lähellä poikaansa ja miestään.

Lue myös: Meek Mill (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit