Taeil (NCT) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Varhaiselämä, Faktat

Moon Tae-il (hangul: 문태일) verkossa tunnetaan paremmin nimellä Taeil (Hangul: 태일) on eteläkorealainen laulaja. Hän nousi tähteen NCT U:n ja NCT 127:n päävokalistina. Hänen Instagram-käyttäjänimensä on 2taeil2. Lisäksi NCT (엔시티), lyhenne sanoista "Neo Culture Technology", on uusi poikaryhmäkonsepti. Niillä kuvataan olevan rajoittamaton määrä jäseniä.

Ryhmässä on tällä hetkellä 23 jäsentä ja siihen kuuluvat Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Kun, Doyoung, Ten, Jaehyun, WinWin, Jungwoo, Lucas, Mark, Xiaojun, Hendery, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, YangYang, Shotaro, Sungchan , Chenle ja Jisung. NCT edistää eri alayksiköissä. Nykyiset alayksiköt ovat: NCT U, NCT 127, NCT Dream ja WayV. Ne ovat SM Entertainmentin alla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Taeilin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, treffeistä, tyttöystävästä, suhteesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Taeil Pituus & Paino

Kuinka pitkä Taeil on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä tailan korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 9 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Taeil Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha Taeil on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. syyskuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Soulissa, Etelä-Koreassa. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Taeyongin oikea nimi on Moon Tae-il. Koulutuksensa perusteella hän valmistui Soulin esittävien taiteiden korkeakoulusta.

Taeil-korkeus

Taeil Wiki

TaeilWiki/Bio
Oikea nimiMoon Tae Il (문태일)
NimimerkkiTaeil (태일)
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä24. syyskuuta 1990
SyntymäpaikkaSoul, Etelä-Korea
SyntymämerkkiVaaka
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 67 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 39-28-42 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Taeil Affair & Girlfriend

Kuka on Taeilin tyttöystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Lisäksi Taeilin ihanteellinen tyyppi: "Joku, joka voi opettaa minua, johtaa minua ja korjata virheeni." Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Taeil-net-worth

Taeil Net Worth

Mikä on Taeilin nettoarvo? Hän oppi aikidoa (moderni japanilainen kamppailulaji) ala-asteella. Hän ihailee eniten äitiään. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Taeil Faktat

  1. Suosikkiartistit: SHINee, Kim Bum Soo.
  2. Koulutus: Soul Science High School
  3. Kengän koko: 250 mm
  4. Kehon salaisuus: vauvan iho
  5. Tykkää: selkeä taivas
  6. NCT-asento: Tuoreus
  7. Inhoaa: lihaskipu
  8. Motto: "Ole rento tai vapaa".
  9. Haluaisin vaihtaa vartaloa Doyoungin kanssa päiväksi, koska Doyoungilla on vahvat jalat
  10. Suosikkikappaleet: Bobby Kim – Mama

Lue myös: Taeyong (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Varhainen elämä, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit