Hannah Rose Masi (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tapaus, ura, nettoarvo, tosiasiat

Hannah Rose Masi on amerikkalainen bikinimalli, juontaja, vatsatanssin ohjaaja ja Instagram-tähti. Mitä tulee Instagramiin, hän julkaisi ensimmäisen kuvansa sinne tammikuussa 2014. Niinä alkuvuosina hän oli suhteellisen tuntematon hahmo sosiaalisessa mediassa. Asia kuitenkin muuttui, kun hänen uransa Instagram-mallina alkoi nousta. Hän on ollut Supreme Model Managementin listajäsen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hannah Rose Masin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hannah Rose Masi Bio

Hannah Rose Masi syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on esitellyt veljensä ja sisarensa Sarahin Instagram-tilillään. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Hannah Rose Masi Ikä

Kuinka vanha on Hannah Rose Masi? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. joulukuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies.

Hannah Rose Masi Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Hannah Rose Masi on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Hannah-Rose-Masi-ikä

Lue myös: Lia Leigh (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Hannah Rose Masi Wiki

Hannah Rose MasiWiki/Bio
Oikea nimiHannah Rose Masi
NimimerkkiHannah
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä20. joulukuuta 1996
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Hannah Rose Masi Affair & Boyfriend

Kuka on Hannah Rose Masin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Hannah Rose Masi ei ole romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole hänelle iloinen.

Hannah Rose Masi Net Worth

Mikä on Hannah Rose Masin nettovarallisuus? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Hannah-Rose-Masi-net-worth

Lue myös: Crawford Collins (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hannah Rose Masi Ura

Jo hyvin nuorena Hannah Rose Masi tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hän on kerännyt yli 70 000 seuraajaa henkilökohtaiselle Instagram-sivulleen.

Hannah-Rose-Masi-faktoja

Hannah Rose Masi Faktat

  1. Hannah Rose Masilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän on toiminut mallina teini-iästä lähtien. Hän sai alun perin mainetta bikinimallina Instagramissa.
  3. Hänen työnsä on antanut hänelle mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa.
  4. Hän on osallistunut useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin muotitapahtumiin ja työskennellyt lukuisten brändien kanssa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  6. Hän on myös kerännyt yli tuhat seuraajaa Twitterissä ja yli kaksituhatta seuraajaa Facebookissa.

Lue myös: Strellakat (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit