Elliot Page (näyttelijä) elämäkerta, Wiki, homo, nettovarallisuus, pituus, paino, kumppani, puoliso, ura, ikä, tosiasiat

Elliot Page on kanadalainen näyttelijä ja tuottaja. Hän tuli tunnetuksi roolistaan ​​elokuva- ja tv-sarjassa Pit Pony. Oscar-ehdokas näyttelijä Elliot Page, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ellen Page, jatkaa naisen roolia Netflixin hittisarjassa The Umbrella Academy. Hän esiintyi transsukupuolisena joulukuussa 2020. Lisäksi Page esiintyi julkisesti homonaisena helmikuussa 2014. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Elliot Pagen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, biologisesta sukupuolesta, puolisosta, kehon mitoista, Nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Onko Elliot Page homo?

Mikä on Elliot Pagen biologinen sukupuoli? Wikisivun mukaan Page esiintyi julkisesti homona helmikuussa 2014 ihmisoikeuskampanjassa pitämässään puheessa. Myöhemmin hän julkisti transsukupuolisena joulukuussa 2020 ja ilmoitti uuden nimensä Elliot Pagena. Hän täsmensi pronomininsa nimellä hän/hän ja he/he ja paljasti uuden nimensä, Elliot Page. Hänen puolisonsa Emma Portner ilmaisi tukensa hänen ilmestymiselle samana päivänä Instagram-tilillään ja sanoi olevansa "niin ylpeä" Pagesta. Netflix twiittasi: ”Olemme niin ylpeitä supersankaristamme! Rakastamme sinua Elliot!”

Elliot Sivun korkeus ja paino

Kuinka pitkä Elliot Page on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää myös rintaliivejä. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 5 US.

Elliot Page Net Worth

Kuinka paljon Elliot Pagen nettoarvo on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän näytteli ensimmäisen kerran kameran edessä vuonna 1997 10-vuotiaana ja näytteli Maggie Macleania CBC-televisioelokuvassa Pit Pony. Hän jatkaa naisen roolia Netflixin hittisarjassa The Umbrella Academy. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 12,5 miljoonaa dollaria (USD).

Elliot Page Puoliso, kumppani ja vaimo

Kuka on Elliot Pagen puoliso? Tammikuussa 2018 Page ilmoitti julkisesti avioliitostaan ​​tanssija ja koreografi Emma Portnerin kanssa. Lisäksi pari on siunannut ei ole siunattu vielä yhdelläkään lapsella.

Elliot-sivun suosikit

 • Suosikkinäyttelijä: Johnny Depp
 • Suosikkinäyttelijät: Angelina Jolie
 • Lempielokuva(t): NA
 • Suosikkiohjaajat: NA
 • Lempiruoka: italialainen, hampurilainen, perunat
 • Lempijuoma: Coca
 • Lempihedelmä: Persikat, Pitanga
 • Suositeltu asu: Ei tiedossa
 • Suositeltu hajuvesi: Ei tiedossa
 • Suosikkikohteet: Hongkong ja Sousse
 • Elliot Pagen lempiväri: Iris, vaalea pastellivioletti
 • Suosikkimuusikko: NA

Elliot Page elämäkerta

Elliot PageWiki/Bio
Oikea nimiEllen Grace

Philpotts-sivu

NimimerkkiElliot Page
Kuuluisa AsNäyttelijä, Tuottaja
Ikä33-vuotias
SyntymäpäiväHalifax, Nova Scotia,

Kanada

Biologinen sukupuoliTrans
SyntymäpaikkaHalifax, Kanada
SyntymämerkkiKappaleita
Kansallisuuskanadalainen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoEmma Portner
Nettovarallisuusnoin 12,5 miljoonaa dollaria (USD)

Elliot Page -perhe

Mikä on Elliot Pagen biologinen nimi? Hänen syntymänimensä on Ellen Grace Philpotts-Page. Hän varttui Halifaxissa, Nova Scotiassa. Hänen äitinsä on Martha Philpotts, opettaja, ja isä Dennis Page, graafinen suunnittelija. Hän valmistui Shambhala Schoolista vuonna 2005.

Lue myös: Teddy Quinlivan (transsukupuolinen malli) Bio, poikaystävä, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, kehon mitat, tosiasiat

Elliot Page Age

Kuinka vanha on Elliot Page? Hänen syntymäpäivänsä on 21. helmikuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hänen horoskooppi on Pieces. Hän syntyi Halifaxissa, Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Stella Ritter (transsukupuolinen) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Sukupuoli, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elliot Page Ura

Elliot Page voitti Young Artist Awardin ja toistuvista rooleista Trailer Park Boysissa vuonna 2002. Jotkut hänen merkittävimmistä elokuvistaan ​​ovat ReGenesis, Hard Candy, josta hän voitti Austin Film Critics Associationin parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Hänen elokuvallinen läpimurtonsa nimirooli Jason Reitmanin elokuvassa Juno vuonna 2007. Lisäksi vuodesta 2019 lähtien hän on esittänyt Vanya Hargreevesta Netflix-sarjassa The Umbrella Academy.

Elliot-sivun faktat

 1. Elliot Page, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ellen Page, kiitti transyhteisön tukijoita siitä, että he auttoivat häntä hänen matkallaan "vihdoin rakastamaan sitä, jota olen tarpeeksi tavoittelemaan aitoa itseäni".
 2. Hän harjoittaa vegaanista elämäntapaa.
 3. Hänestä tuli Hollywoodin LGBTQ-yhteisön lipunkantaja vuonna 2014.
 4. Page kävi nuoruudessaan buddhalaista koulua ja harjoitti meditaatiota ja joogaa.
 5. Sivua isännöi Saturday Night Live 1. maaliskuuta 2008.
 6. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
 7. Hän on antanut äänensä animoituihin TV-komediaihin Simpsonit ja Family Guy.
 8. Hän on hyvin lähellä kumppaniaan.
 9. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen näyttelemiseen.
 10. Hänen suosikkikeittiönsä on italialainen.

Lue myös: JayR Tinaco (transsukupuolinen näyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Wiki, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit