Ben Barnes (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Treffit, Varhaiselämä, Faktat

Ben Barnes on tunnettu englantilainen näyttelijä ja laulaja. Hän mainostettiin tähtirooleistaan ​​Prinssi Caspianina Narnian kronikat -elokuvasarjassa, Logan Delosina Westworldissä ja Billy Russona The Punisherissa. Hänen on määrä näytellä tulevassa Netflix-sarjassa Shadow and Bone. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ben Barnesin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Ben Barnesin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Ben Barnes? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ben Barnesin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 3 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 64 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Ben Barnesin elämäkerta, varhainen elämä ja perhe

Ben Barnes syntyi Lontoossa Tricialle, suhdeterapeutille, ja Thomas Barnesille, psykiatrian professorille. Hänellä on myös sisaruksia Hänellä on nuorempi veli Jack. Barnes mainitsee äitinsä Etelä-Afrikan juutalaisen lapsuuden, isänsä tieteellisen koulutuksen ja hänen osallistumisensa "epämääräisesti kristilliseen" kouluun, jossa hän "tykkäsi hymneistä" muodollisina vaikutteina. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Ben-Barnes-pituus ja paino

Ben Barnesin tapaus, tyttöystävä ja treffit

Kuka on Ben Barnesin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Alexandra Grantiin. Lisäksi Julianne Hough herättää romantiikkahuhuja Ben Barnesin kanssa, kun he viihtyvät hyvin flirttailevilla jäätelötreffeillä Los Angelesissa. Vaikka pariskunta oli naamioitunut suurimman osan matkasta, rakkauden ilme näytti ilmeiseltä heidän silmissään, kun he kävelivät lähellä toisiaan.

Ben Barnesin Wiki

Ben BarnesWiki/Bio
Oikea nimiBenjamin Thomas Barnes
NimimerkkiBen Barnes
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä20. elokuuta 1981
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 64 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Alexandra Grant

2. Julianne Hough

puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 9 miljoonaa dollaria (USD)

Ben Barnesin nettoarvo

Kuinka paljon on Ben Barnesin nettovarallisuus? Barnes aloitti uransa musiikkiteatterissa. Hänellä oli yksi päärooleistaan ​​vuoden 2009 elokuvassa Dorian Gray. Hänet valittiin kenraali Kiriganiin Netflix-sarjassa Shadow and Bone. Lisäksi teini-ikäisenä hän vietti muutaman vuoden osana Kansallista Nuorten musiikkiteatteria. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 9 miljoonaa dollaria (USD).

Ben-Barnes-faktoja

Lue myös: Griffin Gluck (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ben Barnesin tosiasiat

  1. Ben Barnes teki elokuvadebyyttinsä Young Dunstanina vuoden 2007 Stardustissa.
  2. Toukokuussa 2009 Barnes oli ehdolla MTV Movie Awards -palkinnon parhaana läpimurtomiehenä.
  3. Barnes näytteli Tom Wardia elokuvassa Seventh Son (2014).
  4. Lokakuussa 2019 Barnes valittiin Darklingiksi tulevassa Netflix-sarjassa Shadow and Bone.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Jacob Batalon (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit