Polina Malinovskaya Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Suhde, Treffit, Nettoarvo, Faktat

Polina Malinovskaja on valloittanut Instagram-maailman. Polina Malinovskaya on yksi viruksen leviävistä ja nousevista tähdistä, jonka maine on noussut räjähdysmäisesti yli 2,2 miljoonaan seuraajaan hänen Instagram-tilillään. Älä erehdy Polina Malinovskajaa vain yhdeksi Instagram-tähdeksi, hän on poksannut videoita, joissa hän esittelee hänen luovuuttaan, huumoriaan ja persoonallisuuttaan. Ei ihme, hän tuottaa virusvideoita yksi toisensa jälkeen. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Polina Malinovskajan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Polina Malinovskaya Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Polina Malinovskaya? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Polina Malinovskajan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Polina-Malinovskaya-ikä

Polina Malinovskaya elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Polina Malinovskaya? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. kesäkuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Valko-Venäjällä, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Polina-Malinovskaya-korkeus

Lue myös: Cruz Beckham (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Polina Malinovskaya Wiki

Polina MalinovskajaWiki/Bio
Oikea nimiPolina Malinovskaja
NimimerkkiPolina
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä23. kesäkuuta 1998
SyntymäpaikkaValko-Venäjä
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus$50,000 – $100,000

Polina Malinovskaya -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Polina Malinovskajan poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Polina Malinovskajan ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Polina Malinovskajan nettovarallisuus on? Hänellä on yli 376,7 000 seuraajaa TikTok-tilillään, mainostajat maksavat tietyn summan tekemästään viestistä.

Polina-Malinovskaya-faktoja

Lue myös: Dolly Castro (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kun otetaan huomioon Polina Malinovskajan 15 viimeisintä viestiä, seuraajien keskimääräinen sitoutumisaste jokaisessa hänen postauksessaan on 11,83%. Keskimääräinen arvio hänen sponsoroinnista ansaitsemastaan ​​summasta on siis 227–379 dollaria. Koska Hänellä on myös yli 2,2 miljoonaa Instagram-tilillään. Näin ollen, kun arvioidaan kaikki hänen edellä selostetut tulovirrat vuosien varrella ja lasketaan se, Polina Malinovskajan nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 50 000 - 100 000 dollaria.

Polina Malinovskayan perhe

Polina Malinovskajan isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Polina-Malinovskaya-faktoja

Polina Malinovskaya tosiasiat

  1. Polina Malinovskaya muutti Italiaan työskentelemään Milanon toimistossa ollessaan vain 16-vuotias.
  2. Hän on valkovenäläinen.
  3. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  4. Hän oli vastannut yli 35 000 kysymykseen Ask.fm:ssä huhtikuuhun 2016 mennessä.
  5. Hänen ensimmäinen lataus Instagramiin oli lähikuva silmästä. Kuva julkaistiin joulukuussa 2013.
  6. Hänen isänsä on italialainen ja äitinsä venäläinen.

Lue myös: Bruna Lima (Instagram Star) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit