Amybeth McNulty (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, treffit, nettoarvo, poikaystävä, tosiasiat,

Amybeth McNulty on tunnettu irlantilais-kanadalainen näyttelijä. Häntä mainostettiin pääroolistaan ​​Anne Shirleynä CBC/Netflixin draamasarjassa Anne with an E (2017–2019), joka perustuu Lucy Maud Montgomeryn vuoden 1908 romaaniin Anne of Green Gables. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Amybeth McNultyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Amybeth McNulty Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Amybeth McNulty on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Amybeth McNulty Mittaukset

Mitkä ovat Amybeth McNultyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Amybeth-McNulty-pituus

Amybeth McNulty Wiki

Amybeth McNultyWiki/Bio
Oikea nimiAmybeth McNulty
NimimerkkiAmybeth
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä7. marraskuuta 2001
SyntymäpaikkaDonegal, Irlanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusirlantilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Amybeth McNulty Elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Amybeth McNulty? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. marraskuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hän on Irlannin kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Donegalissa, Irlannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen isänsä on irlantilainen ja äitinsä kanadalainen. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Amybeth McNultyn suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Amybeth McNultyn poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole kertonut henkilökohtaisesta elämästään mitään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Amybeth-McNulty-poikaystävä

Lue myös: Anna Lore (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Amybeth McNultyn ura ja nettoarvo

Mikä on Amybeth McNultyn nettovarallisuus? Vuosina 2017–2019 hän näytteli Anne Shirleyä CBC:n ja Netflixin draamasarjoissa Anne with E. Joulukuussa 2020 McNulty sai roolin ohjaaja Michael McGowanin elokuvasovituksessa All My Puny Sorrows. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Amybeth McNulty Faktat

  1. Amybeth McNulty valittiin 1800 tytön joukosta "hänen kyvystään välittää dialogia, joka on "uskomattoman paksua, dynaamista ja kaunista".
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän näytteli pääroolia elokuvassa Maternal, joka on näyttelijä Megan Followsin elokuvaohjauksen debyytti.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän asuu Letterkennyssä Donegalin kreivikunnassa Irlannissa, missä hän varttui.

Lue myös: Ritu Arya (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit