Silentó (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Nettovarallisuus, Murha, Maksu, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Faktat

Silentó on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja. Hän mainostettiin tähtiä debyyttisinglellään "Watch Me", joka sijoittui Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listan kolmanneksi sijalle. Äskettäin hän tuli uutisiin, helmikuussa 2021, häntä syytettiin murhasta serkkunsa ampumisen yhteydessä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Silentón Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, murhasta, syytteestä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Silentó Net Worth

Mikä on Silentón nettovarallisuus? Räppäily on hänen pääasiallinen tulonlähde. Silentón debyyttisingle, "Watch Me (Whip/Nae Nae)", tehty Bolo Da Producerin kanssa, julkaistiin hänen YouTube-kanavallaan 25. kesäkuuta 2015. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Silentó Pituus & Paino

Kuinka pitkä Silentó on? Hän seisoo 6 jalkaa ja 5 tuumaa pitkä ja painaa noin 75 kg. Hänellä on mustat hiukset ja tummanruskeat silmät.

Silentó Age

Kuinka vanha on Silentó? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. tammikuuta 1998. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Atlantassa, GA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Hiljainen aika

Lue myös: Ty Dolla Sign (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä

Silentó Wiki/Bio

SilentóWiki/Bio
Oikea nimiRichard Lamar "Ricky" Hawk
NimimerkkiSilentó
Kuuluisa AsRäppäri, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä22. tammikuuta 1998
SyntymäpaikkaAtlanta, GA
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 6 jalkaa 5 tuumaa
Painonoin 75 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Silentó tyttöystävä ja treffit

Kuka on Silentón tyttöystävä? Aina kun laulaja saa mainetta, heidän faninsa alkavat kyseenalaistaa tähtensä seurusteluelämää. Silentó elää kuitenkin salaperäistä elämää eikä paljasta hänestä paljoa millään alustoilla. Jos selaat hänen sosiaalisia profiilejaan, hän ei kerro paljon henkilökohtaisesta elämästään, mutta haluaa pitää faninsa ajan tasalla urastaan. Vuodesta 2021 lähtien Silentó on mahdollisesti sinkku.

Hiljaiset tosiasiat

  1. Silentó julkaisi ensimmäisen albuminsa Fresh Outta High School, jonka oli alun perin tarkoitus julkaista 25. toukokuuta.
  2. Myöhemmin hän julkaisi Fresh Outta High Schoolin osan 2 29. marraskuuta 2018.
  3. Oikeudelliset ongelmat ja murhasyyte: Hänet pidätettiin 28.8.2020 kodin levottomuuden vuoksi.
  4. 1. helmikuuta 2021 hänet pidätettiin DeKalbin piirikunnassa ja häntä syytettiin murhasta serkkunsa ampumisen yhteydessä.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Supa Peach (poplaulaja) Wiki, Bio

Uusimmat viestit