Megan Deluca (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Megan Deluca, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä lisäksi Megan Deluca tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on Instagram-tilillään yli 900 K+ seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Megan Delucan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Megan Deluca Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Megan Deluca on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Megan Delucan ikä

Kuinka vanha on Megan Deluca? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. helmikuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Megan Delucan poikaystävä

Kuka on Megan Delucan poikaystävä? Kuuma ja upea malli Megan Deluca on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Heidi Klum (malli) Ikä, Wiki, Bio, Asiat, Poikaystävä, Puoliso, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Faktat

Megan Deluca Wiki

Megan DelucaWiki/Bio
Oikea nimiMegan Deluca
NimimerkkiMegan
Kuuluisa AsMalli
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä25. helmikuuta 1998
SyntymäpaikkaPhiladelphia, PA
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Megan Delucan nettoarvo

Mikä on Megan Delucan nettovarallisuus? Megan Deluca tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD).

Lue myös: Cara Delevingne (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Seksuaalisuus, Nettoarvo, Faktat

Megan Delucan faktat

  1. Megan Delucalla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Najila Trindade (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit