Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Kuka on Matt Sloan? Hän on amerikkalainen ääninäyttelijä, ohjaaja, näytelmäkirjailija ja YouTuber Madisonista, Wisconsinista. Hänet tunnetaan parhaiten Chad Vader: Day Shift Manager -verkkosarjan luojina ystävänsä Aaron Yondan kanssa. Ääninäyttelijänä Sloan näytteli Darth Vaderia Soulcalibur IV -elokuvassa. Viritä biossa!

Matt Sloan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Matt Sloan on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Matt Sloan Ikä

Kuinka vanha on Matt Sloan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. maaliskuuta 1973. Tällä hetkellä hän on 47-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Milwaukeessa, Wisconsinissa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Matt Sloanin tyttöystävä

Kuka on Matt Sloanin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Näinä hetkinä hän ei ole yhteydessä kenenkään kanssa.

Matt Sloanin ura ja nettoarvo

Mikä on Matt Sloanin nettovarallisuus? Hän näytteli Darth Vaderia Soulcalibur IV -elokuvassa. Hän näytteli myös Vaderia TomTom-laitteita mainostavassa lyhytkomediassa. Vuonna 2015 Sloan palasi ohjaamaan Vaderia Disney Infinity 3.0:ssa, Star Wars Battlefrontissa, Star Wars Battlefront II:ssa ja useissa Lego Star Wars -shortseissa ja televisiosarjoissa sekä sketsissä The Daily Show with Jonin viimeisessä jaksossa. Stewart.

Faktaa Matt Sloanista

  1. Wiki & Bio: Sloan näytteli Vaderia TomTom-laitteita mainostavassa lyhytkomediassa.
  2. Hän isännöi elokuva-arvostelu- ja keskusteluohjelmaa YouTubessa Tervetuloa kellariin.
  3. Hän johtaa säännöllisesti kollegaystävänsä Aaron Yondan kanssa verkkosarjaa Beer and Board Games.
  4. Hän on äänittänyt Darth Vaderia useissa Star Wars -mediassa James Earl Jonesin äänikaksoina.
  5. Hän esiintyy ensimmäisellä kaudella pääantagonistina, ja hän esiintyy vähäisessä määrin toisen sarjan ensimmäisissä jaksoissa mainitun antagonistin isänä.
  6. Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan.
  7. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Perhe, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit