Dzhambulat Khatokhov (Maailman raskain lapsi) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Paino, Pituus, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Dzhambulat Khatokhov oli Guinnessin ennätystenkirjan mukaan maailman painavin lapsi vuodesta 2003 lähtien. Aikoinaan maailman painavimmaksi pojaksi nimetty venäläinen sumopainija kuoli 21-vuotiaana 29. joulukuuta 2020. Kuuntele bioa ja tutustu Dzhambulat Khatokhovin Wikipediaan, elämäkertaan, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe , kuolemansyy, ura ja monia muita faktoja hänestä!

Dzhambulat Khatokhov Paino

Mikä oli Dzhambulat Khatokhovin paino hänen kuolemansa aikaan? Vain 2-vuotiaana Khatokhov painoi noin 75 kiloa, paljon painavampi kuin 24-34 kiloa, jotka pojat tyypillisesti painavat tuossa iässä. Kun hän oli 7-vuotias ja 224 kiloa, "elefantinvauvan" paino, elokuvantekijät sanoivat. Mutta kuten myyntipiste totesi, Khatokhovin paino jatkoi nousuaan vuosien varrella ja painoi 397 kiloa, kun hän oli vain 13. Kuollessaan hän painoi noin 250 kiloa.

Dzhambulat Khatokhovin korkeus

Kuinka pitkä Dzhambulat Khatokhov oli? Hän oli 4 jalkaa 7 pitkä. Lisäksi hän oli 7-vuotiaana 4 jalkaa 3 wikilähteen mukaan. Lääkärit eivät olleet varmoja hänen nopean kasvunsa syystä.

Dzhambulat Khatokhovin aika

Kuinka vanha Dzhambulat Khatokhov oli kuollessaan? Hän syntyi 24. syyskuuta 1999 Terekissä, Kabardino-Balkariassa, Venäjällä. Hän oli kuollessaan 21-vuotias. Hänellä on Venäjän kansalaisuus.

Dzhambulat Khatokhovin kuolemansyy

Mikä oli Dzhambulat Khatokhovin kuolemansyy? Hänen kuolemansa ilmoitettiin 29. joulukuuta 2020. Hän oli 21-vuotias. Kuolinsyytä ei kerrottu. Media kertoi, että hän kuoli munuaisongelmiin.

Lue myös: Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Dzhambulat Khatokhov Wiki

Dzhambulat KhatokhovWiki/Bio
Oikea nimiDzhambulat Mihailovitš

Khatokhov

NimimerkkiDzhambulat
Kuuluisa AsMaailman painavin lapsi
Ikä21-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä24 syyskuuta 1999
Kuoleman syyMunuaisongelmat
SyntymäpaikkaTerek, Kabardino-Balkaria,

Venäjä

SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusVenäjän kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 4 jalkaa 7 tuumaa
Painonoin 250 kg (551 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
ÄitiNelya Kabardarkova
puolisoNA
NettovarallisuusNA

Dzhambulat Khatokhovin nettoarvo

Kuinka paljon Dzhambulat Khatokhovin nettovarallisuus oli? Hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa. Vaikka nuori poika teki historiaa ja hänet nimettiin Guinnessin ennätysten kirjassa maailman painavimmaksi lapseksi vuonna 2003.

Lue myös: Toni Storm (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dzhambulat Khatokhovin perhe

Dzhambulat Khatokhovin äidin nimi on Nelya Kabardarkova. Dzhambikin koko sai hänelle lempinimen Sosruko paikallisen mytologian muinaisen sankarin mukaan. Hän esiintyi monissa venäläisissä TV-ohjelmissa, mutta saavutti maailmanlaajuista tunnustusta Yhdistyneen kuningaskunnan Channel 4 -sarjan BodyShock -jaksossa "World's Biggest Boy".

Dzhambulat Khatokhovin tosiasiat

  1. Dzhambulat Khatokhov oli pudonnut 18-vuotissyntymäpäiväänsä mennessä 54 kg ja painoi 176 kg saavuttaen tämän yhdessä valmentajan Yusif Nurullaevin kanssa.
  2. Sosruko oli jättiläinen, raju soturi, joka suojeli kansaansa ja ilmeni ominaisuuksia, joita Kaukasuksen ihmiset suuresti kunnioittivat: voimaa ja kokoa.
  3. Vuonna 2009 brittiläinen lääkäri varoitti, että pojan tila oli vakava.
  4. Hän harrastaa yleensä juoksua ja voimistelua.
  5. Hänen äitinsä sanoi, että Moskovan lääkärit eivät löytäneet lääketieteellisiä ongelmia, jotka aiheuttaisivat hänen äärimmäistä painoaan.

Lue myös: Alexa Bliss (Paini) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit