Lali Esposito (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Poikaystävä, Ura, Perhe, Faktat

Lali Esposito on tunnettu argentiinalaislaulaja, lauluntekijä, näyttelijä, tanssija ja malli. Hän on ollut useiden tuotemerkkien tiedottaja joko itsenäisesti tai Teen Angels -bänditovereidensa kanssa. Tämän lisäksi hänellä on Instgaram-tilinsä alla valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu Lali Espositon Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, treffailuun, suhteeseen, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lali Esposito Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lali Esposito on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lali Esposito elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Lali Esposito? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. lokakuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Argentiinan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Buenos Airesissa, Argentiinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lali-Esposito-ikä

Lue myös: Post Malone (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lali Esposito Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Lali Espositon poikaystävä? Hän oli suhteessa Santiago Mocorreaan vuosina 2017–2020. Hän oli myös suhteissa näyttelijöiden Peter Lanzanin ja Mariano Martínezin kanssa.

Lali Esposito Wiki

Lali EspositoWiki/Bio
Oikea nimiLali Esposito
NimimerkkiLali
Kuuluisa Aslaulaja, lauluntekijä,

näyttelijä, tanssija ja malli

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä10. lokakuuta 1991
SyntymäpaikkaBuenos Aires, Argentiina
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusargentiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväSantiago Mocorrea
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Lali Esposito ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Lali Espositon nettovarallisuus on? Laulamisen, tuotemerkkihyväksynnän, kiitoratasopimusten ja bloggaamisen ansiosta nuori kuuluisa malli on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta.

Hänen arvonsa on arvioitu 200 000 dollaria. Se ei ehkä nosta häntä miljonäärien listalle, mutta hänen nettovarallisuutensa arvellaan kasvavan, kun hän vanhenee liiketoiminnassa. Hän asuu vanhempiensa talossa Buenos Airesissa, Argentiinassa, yhdessä sisarustensa kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lali-Esposito-faktoja

Lue myös: Chief Keef (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Lapset, Tyttöystävä, Vaimo, Perhe, Ura, Faktat

Lali Esposito Faktat

  1. Lali Espositolla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  3. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  4. Sen lisäksi, että Lali Esposito on yksi kuumimmista vartaloista, hän on vastustamattoman viehättävä.
  5. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
  6. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Rico Nasty (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit