Charlie Puth (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Suhde, Paino, Treffit, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Charlie Puth on yhdysvaltalainen poptähti, lauluntekijä ja levytuottaja. Hän nousi tähteen kirjoittamisesta, yhteistuotannosta ja esiintymisestä Wiz Khalifan julkaisemassa kappaleessa "See You Again". Kappale toi hänelle kolme Grammy-ehdokkuutta. Hänen muita suuria hittejään ovat "Attention", "One Call Away" ja "We Don't Talk Anymore", mukana Selena Gomez. Lisäksi hänen ensimmäinen paljastus johtui hänen YouTubeen ladattujen kappalevideoidensa menestyksestä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Charlie Puthin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, treffailusta, suhteesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Charlie Puth Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Charlie Puth on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Carl Azuzin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 10 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg.

Charlie Puth -suhde, treffit ja tyttöystävä

Kuka on Charlie Puthin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Charlie Puth on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli lyhyesti näyttelijä Halston Sagen kanssa vuonna 2018 ja sitten Charlotte Lawrencen kanssa vuonna 2019.

Charlie-Puth-pituus

Lue myös: Zhavia Ward (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Figuuritilastot, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Charlie Puth Wiki

Charlie PuthWiki/Bio
Oikea nimiCharles Otto Puth Jr.
NimimerkkiCharlie Puth
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä2. joulukuuta 1991
SyntymäpaikkaRumson, NJ
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 67 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero12,5 (USA)
Tyttöystävä1. Halston Sage

2. Charlotte Lawrence

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Charlie Puth Bio, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Charlie Puth? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. joulukuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Rumsonissa, NJ. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Hänen äitinsä on Debra, musiikinopettaja, joka kirjoitti myös mainoksia HBO:lle, ja isä nimeltä Charles Otto Puth Sr., rakentaja ja kiinteistönvälittäjä. Hänen isänsä on katolinen ja hänen äitinsä on juutalainen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta, kaksoset Stephen ja Mikaela. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Charlie Puthin ura ja nettoarvo

Mikä on Charlie Puthin nettovarallisuus? Puthin äiti esitteli hänet klassiseen musiikkiin ja alkoi opettaa hänelle pianonsoittoa 4-vuotiaana. Hän aloitti jazzin opiskelun 10-vuotiaana ja osallistui kesän nuorten jazzyhtyeeseen Count Basie Theatren Cool Schoolissa Red Bankissa, New Jerseyssä 12-vuotiaana. tunnettu CharliesVlogs YouTube-kanavastaan, jonne hän julkaisi vlogeja, covereita ja alkuperäiskappaleita. Hän avasi kanavan joulukuussa 2009.

Ellen DeGeneresin levy-yhtiö eleveneleven allekirjoitti hänet lokakuussa 2011 sen jälkeen, kun Ellen näki hänen ja Emily Lutherin coverin Adelen kappaleesta "Someone Like You". Hän esiintyi Ellenin showssa kahdesti, mutta jätti myöhemmin hänen levy-yhtiönsä. Lisäksi Charlie Puthin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Charlie-Puth-faktoja

Lue myös: Teddy Swims (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Charlie Puth Faktat

  1. Charlie Puth kävi Holy Cross Schoolissa, Rumsonissa ja Forrestdalen keskikoulussa.
  2. Syyskuussa 2009 hän perusti oman YouTube-kanavan nimeltä Charlies Vlogs.
  3. Vuoden 2015 alussa Puth teki sopimuksen Atlanticin kanssa ja hänen aiemmat levynsä poistettiin iTunesista.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Meek Mill (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit