Alessya Farrugia (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Alessya Farrugia on kanadalainen sosiaalisen median persoona, joka tunnetaan parhaiten huulisynkronointivideoiden julkaisemisesta suosittuun videonjakosovellukseen TikTok, jossa hänellä on miljoonia faneja. Hänestä tuli kuuluisa, kun hän alkoi julkaista videoita ja kuviaan sosiaalisessa mediassa. Alessya on suosittu myös Instagramissa, jossa hän julkaisee mielenkiintoisia kuvia. Hän asuu tällä hetkellä Kanadassa vanhempiensa ja sisarustensa kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Alessya Farrugian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Alessya Farrugia korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Alessya Farrugia on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,61 metrin tai 161 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Mitkä ovat Alessya Farrugian kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-26-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 26 C.

Alessya Farrugia Ikä

Kuinka vanha on Alessya Farrugia? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. marraskuuta 2004. Hän on 16-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Dom Brack (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Alessya Farrugia Wiki

Alessya FarrugiaWiki/Bio
Oikea nimiAlessya Farrugia
NimimerkkiAle
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä22. marraskuuta 2004
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,61 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 28-26-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko26 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Alessya Farrugia poikaystävä

Kuka on Alessya Farrugian poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Alessya Farrugia on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Alessya Farrugia nettoarvo

Mikä on Alessya Farrugian nettovarallisuus? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD). Hän ansaitsee myös sponsoreiltaan.

Lue myös: Gabby Morrison (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Alessya Farrugia ura

Alessya Farrugia alkoi julkaista huulisynkronointivideoita TikTokiin, mikä kiinnitti monien huomion. Syyskuussa 2019 Alessya avasi TikTok-tilinsä. Hänestä tuli yksi Kanadan nuorimmista Tik Tokereista, jolla on yli miljoona seuraajaa suositussa videonluontisovelluksessa. Alessya on suosittu myös Instagramissa, jossa hänellä on tuhansia seuraajia. Hänellä on myös YouTube-kanava, mutta hän ei ole kovin aktiivinen julkaisemassa videoita omalle kanavalleen.

Alessya Farrugia Faktat

  1. Alessya Farrugia katsoo mieluummin televisio-ohjelmia kuin elokuvia.
  2. Yksi hänen suosikkiohjelmistaan ​​on Netflixin tieteiskauhuverkkotelevisiosarja Stranger Things.
  3. Hän rakastaa shoppailua ja matkustamista ja on käynyt useissa suosituissa lomakohteissa ympäri Yhdysvaltoja.
  4. Vaikka hän asuu tällä hetkellä Kanadassa, hän haluaisi asettua Kaliforniaan.
  5. Hän uskoo: "Rakasta minua tai vihaa minua, vanno, että se ei riko minua".
  6. Hänellä on yli 900 000 seuraajaa TikTok-tilillään, ja hänellä on myös yli 30 000 seuraajaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, etnisyys, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit