Jenna Marbles (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Jenna Marbles? Hän on amerikkalainen YouTuber, vloggaaja, koomikko ja näyttelijä. Hänen kanavallaan on hyvin lyhyessä ajassa noin 3,3 miljardia videon katselukertaa ja 20 miljoonaa tilaajaa, ja se on YouTuben 86. tilatuin kanava ja kahdeksanneksi suosituin naisen ylläpitämä kanava. Mourey on ensimmäinen sosiaalisen median tähti, jonka vahahahmo on esillä Madame Tussauds Museumissa New Yorkissa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jenna Marblesin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jenna Marblesin pituus ja paino

Kuinka pitkä Jenna Marbles on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Jenna Marblesin ikä

Kuinka vanha on Jenna Marbles? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. syyskuuta 1986. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Rochesterissa, NY:ssa.

Jenna MarblesWiki/Bio
Oikea nimiJenna Nicole Mourey
NimimerkkiJenna Marbles
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä15. syyskuuta 1986
SyntymäpaikkaRochester, NY
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväJulien Solomita
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jenna Marblesin ura ja nettoarvo

Mikä on Jenna Marblesin nettovarallisuus? Mourey esiintyi itsensää Smosh: The Movie -elokuvassa. Vuonna 2015 Mourey paljasti itsestään vahahahmon Madame Tussauds New Yorkissa. Hän oli kaikkien aikojen ensimmäinen YouTube-tähti, joka ikuistettiin siellä, missä hänen omansa on ensimmäinen selfietä ottava vahahahmo. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Jenna Marblesin poikaystävä

Kuka on Jenna Marblesin poikaystävä? Vuodesta 2013 lähtien hän on ollut suhteessa YouTube-sisällöntuottajan Julien Solomitan kanssa. Moureysta tuli vegaani vuonna 2015. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Max Weiszin kanssa vuonna 2012.

Faktaa Jenna Marblesista

  1. Wiki & Bio: Hänen äitinsä nimi on Deborah Mourey. Lisäksi hänen isänsä nimi ei ole julkisesti tiedossa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä. Hänellä on lemmikki chihuahua nimeltä Mr. Marbles.
  3. Shane Dawson esiintyi kanavallaan videoissa, kuten "Speech Jammer Challenge With Shane Dawson".
  4. Hänestä tuli Maximum Riden vastaava tuottaja vuonna 2016.
  5. Mourey isännöi myös viikoittaista pop-laskentaa SiriusXM Hits 1:ssä, "YouTube 15".

Lue myös: Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit